Θεσσαλονίκη: Άφησαν όλο το βράδυ βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι με κλειστές τις πόρτες και πήγαν για ύπνο

Θεσσαλονίκη: Άφησαν όλο το βράδυ βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι με κλειστές τις πόρτες και πήγαν για ύπνο Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Αστυνομικοί εντόπισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας βρέφος έντεκα μηνών να κλαίει, ευρισκόμενο εντός καροτσιού σε μπαλκόνι διαμερίσματος τετάρτου ορόφου στην Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς με τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους κοιμόντουσαν στο εσωτερικό του σπιτιού με κλειστές τις μπαλκονόπορτες.

Οι δύο γονείς, είναι ηλικίας 36 ετών ο άντρας και 35 ετών η γυναίκα συνελήφθησαν, ενώ ενώπιον του Εισαγγελέα, ισχυρίστηκαν ότι το έβγαλαν έξω για να δροσιστεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Ξημερώματα χθες (16-06-2025), αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο περιπολίας τους για την αστυνόμευση του κέντρου πόλης, εντόπισαν βρέφος να κλαίει, ευρισκόμενο εντός καροτσιού σε μπαλκόνι διαμερίσματος, ενώ οι γονείς με τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους κοιμόταν στο εσωτερικό του σπιτιού με κλειστές τις μπαλκονόπορτες. Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί γονείς ηλικίας 36 (άντρας) και 35 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία για το αδίκημα της Έκθεσης».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM