Έβρος: Στρατιωτικός επιτέθηκε στον σύντροφό της με μαχαίρι

Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στον Έβρο: Στρατιωτικός επιτέθηκε στον σύντροφό της με μαχαίρι Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Νέο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας με ζευγάρι στρατιωτικών και κατηγορούμενη γυναίκα, σημειώθηκε στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LiFo όλα ξεκίνησαν όταν γείτονες του ζευγαριού στρατιωτικών, ενημέρωσαν την Αστυνομία για το συμβάν με αποτέλεσμα τη σύλληψη της στρατιωτικού στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας, παράνομης βίας και απειλής.

Η υπαξιωματικός υπηρετεί σε μονάδα του βορείου Έβρου όπου και μένει, ενώ  ο σύντροφος της επίσης υπαξιωματικός στην περιοχή Αλεξανδρούπολης. Όπως έγινε γνωστό η στρατιωτικός κατηγορείται ότι απείλησε τον σύντροφό της με μαχαίρι και τον έκλεισε σε δωμάτιο. Στα χέρια του συντρόφου της στρατιωτικού βρέθηκαν εκδορές.

Η στρατιωτικός κρατήθηκε από τις Αρχές και την Τρίτη πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα Στρατοδικείου στην Ξάνθη, ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερη και παραπέμφθηκε για τα περαιτέρω με την κανονική διαδικασία.

Στον σύντροφό της προτάθηκε η χρήση panic button το οποίο όμως αυτός αρνήθηκε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM