Μήνυση κατά Δένδια και αρχηγού ΕΛΑΣ, από τη Χρυσή Αυγή

Μήνυση κατά Δένδια και αρχηγού ΕΛΑΣ, από τη Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
1

Μήνυση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια και του αρχηγού της ΕΛΑΣ Ν. Παπαγιαννόπουλου κατέθεσε το πρωί ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Tη μήνυση είχε προαναγγείλει τηλεοπτικά ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, με αφορμή τους ελέγχους της ΕΛΑΣ έξω από τα γραφεία της Χ.Α. μετά από τις επιθέσεις σε αλλοδαπούς στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι.

«Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης, του αρχηγού της ΕΛΑΣ και παντός άλλου υπευθύνου. Ο λαϊκός σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θα χρησιμοποιήσει κάθε δικαίωμά του ως νόμιμο κόμμα», δήλωσε ο κ. Παππάς.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια