ΟΑΚΑ: Συνελήφθησαν 4 άτομα στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκού – Μπότεφ

ΟΑΚΑ: Συνελήφθησαν 4 άτομα στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκού – Μπότεφ Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε χθες (25/7) η Αστυνομία στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπότεφ, που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Europa League.

Οι συλληφθέντες είναι άτομα ηλικίας 26, 23, 22 και 21 ετών, για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με τα ναρκωτικά, τη βία που σχετίζεται με αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και για φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 26χρονος και ο 23χρονος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, δύο αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ανακατεμένα με καπνό φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 2 γραμμαρίων, καθώς και παρασκεύασμα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) συνολικού μεικτού βάρους 1,4 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του αγώνα, άλλοι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο, και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τον 21χρονο. Από την παρακολούθηση του συστήματος διαχείρισης καμερών, διαπιστώθηκε ότι οι δύο αυτοί συλληφθέντες κατείχαν και χρησιμοποίησαν από κοινού βεγγαλικό χειρός ναυτικής χρήσης. Στη συνέχεια, ο 21χρονος χρησιμοποίησε και δεύτερο όμοιο βεγγαλικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, «θα συνεχιστούν εντατικά οι έλεγχοι για την καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους, τόσο με προληπτική όσο και με κατασταλτική δράση».
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM