Ο Αντώναρος αποκάλεσε τον Μητσοτάκη «Τουρκολάγνο» και η Νέα Δημοκρατία ζητά τη διαγραφή του

Ο Αντώναρος αποκάλεσε τον Μητσοτάκη «Τουρκολάγνο» και η Νέα Δημοκρατία ζητά τη διαγραφή του Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Τη διαγραφή και απόσυρση του Ευάγγελου Αντώναρου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, επειδή, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «Τουρκολάγνο» σε συνάντευξή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τα όσα είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος:

«Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό 'τουρκολάγνο'.

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα.

Η διαγραφή και η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη!

Εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές».

Τι είχε δηλώσει ο Ευάγγελος Αντώναρος

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο AtticaTV, ο κ. Αντώναρος είχε την εξής συνομιλία:

  • Άννα Ευθυμίου: «Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, έχει πάθει vertigo. Το λέω αυτό γιατί, από τη μια είναι ως “τουρκοφάγοι” -παρουσιάζονται- μήπως πάρουν σταυρό και από την άλλη, έρχονται και φέρνουν πρόταση νόμου, να κυρώσουμε τώρα τα τρια μνημόνια. Πότε; Τώρα, που πραγματικά βάλλεται, πλήττεται ο πυρήνας της συμφωνίας αυτής; Μα αυτό είναι το όπλο μας τώρα. Να μη φέρουμε προς κύρωση τα μνημόνια, αυτά θα τα φέρουμε όταν συμμορφωθεί η Βόρεια Μακεδονία, στην τήρηση της συμφωνίας. Εδώ πλήττεται ο θεμελιώδης πυρήνας -»
  • Ευάγγελος Αντώναρος: «Θα πω κάτι πάρα πολύ απλό: εμείς δεν είμαστε “τουρκοφάγοι”, αλλά ο κύριος Μητσοτάκης, είναι τουρκολάγνος - προφανώς - με τον τρόπο τον οποίο συμπεριφέρεται απέναντι στην Τουρκία. Βάζω τελεία».
  • Άννα Ευθυμίου: «Και εγώ μια “τελεία” πολύ σύντομη, αυτό το αποδεικνύει μέχρι σήμερα η πολιτική μας, κύριε Αντώναρε».
  • Γιώργος Χουδαλάκης: «Συνεπώς, ξέρετε – διαβάσατε τις σημερινές εξελίξεις στα εξωτερικά; Δεν τις ξέρετε, ας τις αφήσουμε λοιπόν». 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM