Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη η Ζεντάγια. Αυτή τη φορά η αφίσα της ταινίας είναι η έμπνευση

Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη η Ζεντάγια. Αυτή τη φορά η αφίσα της ταινίας είναι η έμπνευση Facebook Twitter
Φωτ.: luxurylaw/ Ιnstagram
0

Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη εμφανίζεται η Ζεντάγια για την προώθηση της νέας της ταινίας, The Challengers. 

Το συγκεκριμένο φόρεμα, είναι η δεύτερη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη για τη διάσημη σταρ. Αυτή τη φορά, το δεύτερο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη για τη Ζεντάγια εμπνέεται από την αφίσα της ταινίας. Το μίνι φόρεμα με τα μακριά μανίκια αναδημιουργεί τη φωτογραφία της Ζεντάγια με χιλιάδες λαμπερές ψηφίδες. Ο στυλίστας της σταρ μοίρασε φωτογραφίες τόσο από το τελικό αποτέλεσμα όσο και από τα στάδια της δημιουργίας του.

Πρόσφατα, στο πάρτι μετά την πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ, η Ζεντάγια εμφανίστηκε με δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας: Μία τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, σε neon κίτρινο-πράσινο χρώμα που παραπέμπει στα μπαλάκια του τένις και στην υπόθεση της ταινίας. Εξάλλου, στη μέση της Ζεντάγια είχε τοποθετηθεί ένα πραγματικό μπαλάκι τένις, κάνοντας ξεκάθαρη την αναφορά.

Στην ταινία «Challengers» η Ζεντάγια υποδύεται την Tashi, μία πρωταθλήτρια τένις που υποχρεώνεται να σταματήσει την καριέρα της, λόγω τραυματισμού. Στην ταινία, η Ζεντάγια συμπρωταγωνιστεί με δύο άντρες που μπλέκονται στη ζωή της και τους οποίους υποδύονται οι Josh O'Connor και Mike Faist και όλοι μαζί ταξιδεύουν τους θεατές σε μία υπόθεση η πλοκή της οποίας εξελίσσεται στο παρόν και στο παρελθόν.


 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM
ΕΚΚΟΜΕΔ ΣΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

TV & Media / Αντιδράσεις προκαλεί το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για τη 17 Νοέμβρη που μιλάει ο Κουφοντίνας

Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν να μη δοθεί κρατική χρηματοδότηση - Τι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και τι απαντά ο Αλέξης Παπαχελάς που επιμελείται το ντοκιμαντέρ
THE LIFO TEAM