Ζάκυνθος: 27χρονος κακοποίησε τη 19χρονη έγκυο φίλη του και την ανάγκασε να αποβάλει

Ζάκυνθος: 27χρονος κακοποίησε τη 19χρονη έγκυο φίλη του και την ανάγκασε να αποβάλει Facebook Twitter
φωτ.: Unsplash
0

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Αλβανού προχώρησε η αστυνομία στη Ζάκυνθο, καθώς με τη βία διέκοψε την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλης του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Ζάκυνθο, όταν ο 27χρονος πήγε και πήρε τη 19χρονη από το σπίτι της. Η νεαρή κοπέλα διένυε τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αφού την πήγε στο σπίτι του, την έδεσε, τη χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Το επόμενο πρωί, ο 27χρονος μετέφερε τη 19χρονη στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Μετά από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν την Τετάρτη, τον 27χρονο ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, imerazante.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM