Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε ο δράστης που ήταν ταμπουρωμένος

Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε ο δράστης που ήταν ταμπουρωμένος Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο αιγυπτιακής καταγωγής δράστης που εισέβαλε, το πρωί της Δευτέρας, στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers, στη Γλυφάδα, στην οποία εργαζόταν μέχρι πρόσφατα.

Ο άντρας, κατά πληροφορίες 70 ετών, βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία νωρίτερα είχε σκοτώσει τρία στελέχη της εταιρείας, προτού αυτοκτονήσει.

Ο δράστης φώναζε σε όλους τους υπαλλήλους να φύγουν, «ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», δήλωσε εργαζόμενη στην εταιρεία όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα. «Δουλεύαμε κανονικά όπως κάθε ημέρα. Πρόκειται για παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο, ο οποίος προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», δήλωσε υπάλληλος της εταιρείας. «Κρατούσε κοντόκανη επαναληπτική καραμπίνα και ένα περίστροφο τύπου ρεβόλβερ», περιέγραψε η ίδια. 

Ο αιγυπτιακής καταγωγής δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν ως επιστάτης σε εξοχικό του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, ιδιοκτήτη της European Product Carriers, μέχρι πριν λίγο καιρό οπότε απολύθηκε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM