Αυτή ήταν η αγαπημένη ταινία της Adele τη χρονιά που πέρασε

Αυτή ήταν η αγαπημένη ταινία της Adele τη χρονιά που πέρασε Facebook Twitter
Φωτ.: Instagam
0

Την αγαπημένη ταινία της Adele για το 2023, αποκάλυψε στα social media ο γνωστός ηθοποιός Ζακ Έφρον.

O Ζακ Έφρον με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως η ταινία «The Iron Claw», στην οποία ήταν πρωταγωνιστής, ήταν η αγαπημένη της Adele για την χρονιά που πέρασε. «Προφανώς υπάρχουν πολλές υπέροχες ταινίες, αλλά αν δεν την έχετε δει, το «The Iron Claw» ήταν η αγαπημένη μου ταινία για τη χρονιά», φέρεται να σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός στην ανάρτησή του ανέφερε πως η τραγουδίστρια τόνισε για την ταινία ότι «πρόκειται για μια πολύ διάσημη αμερικανική οικογένεια παλαιστών. Το Maestro ήταν εκπληκτικό. Ήταν όλοι καταπληκτικοί», πρόσθεσε η Adele καθώς αναφέρθηκε και σε άλλες ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2023.

«Έμεινα ενθουσιασμένη από τον Ζακ Έφρον και στο τέλος έκλαψα για δύο ώρες. Η αγαπημένη μου ταινία της χρονιάς λοιπόν είναι το Iron Claw», φέρεται να κατέληξε η Adele. Στην ταινία ο Ζακ Έφρον υποδύεται τον Κέβιν Φον Έριχ. Η ταινία «The Iron Claw» αφηγείται την ιστορία της «ανόδου και πτώσης της οικογένειας Φον Έριχ, μιας δυναστείας παλαιστών που άσκησε τεράστια επιρροή στο άθλημα από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα», αναφέρουν οι πληροφορίες για την ταινία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM