Καύσωνας «Κλέων»: Οι τρεις περιοχές που θα έχουν τις υψηλότερες θερμοκρασίες

Καύσωνας «Κλέων»: Οι τρεις περιοχές που θα έχουν τις υψηλότερες θερμοκρασίες Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ο καύσωνας «Κλέων» αναμένεται να επηρεάσει την Ελλάδα τουλάχιστον για μια εβδομάδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Ωστόσο, κάποιες περιοχές θα ξεχωρίσουν από τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε και ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης ο καύσωνας «Κλέων» αναμένεται να επηρεάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας. 

Από την Παρασκευή οι συνθήκες χειροτερεύουν με τη θερμοκρασία να φτάνει ακόμα και τους 42 βαθμούς. Σε Θεσσαλία, Βοιωτία, Αργολίδα αναμένονται οι πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Παρόμοιες οι συνθήκες και το Σάββατο με τη θερμοκρασία να είναι κοντά στους 42 με 43 βαθμούς στα περισσότερα μέρη της ηπειρωτικής χώρας. 

Μία μικρή πτώση αναμένεται από την Κυριακή, πρώτα στη βόρεια Ελλάδα.Δεν θα ισχύει όμως το ίδιο για τη δυτική Ελλάδα, καθώς φαίνεται ότι η ζέστη εκεί θα ταλαιπωρήσει για αρκετές ημέρες τους κατοίκους.

Η δυτική Ελλάδα θα είναι αυτή, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη που θα ζήσει τις πιο δύσκολες καταστάσεις, κατά πάσα πιθανότατα, καθώς και την άλλη εβδομάδα δεν φαίνεται να υποχωρεί η θερμοκρασία σημαντικά.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM