Εργατικό δυστύχημα στο Λαύριο: Νεκρός 45χρονος δύτης

Εργατικό δυστύχημα στο Λαύριο: Νεκρός 45χρονος δύτης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ένας 45χρονος δύτης έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στο Λαύριο. 

Ο δύτης ήταν μέλος καταδυτικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες καθαρισμού υφάλων πλοίου ξένης σημαίας, που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο Λαύριο. 

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε τον 45χρονο χωρίς τις αισθήσεις του, τον ανέσυρε και τον μετέφερε στο λιμάνι του Λαυρίου. 

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον δύτη και τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Λαυρίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του 45χρονου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο δύτης, ενώ οι πρώτες πληροφορίες από το υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρουν ότι δεν είχε κάποιο εμφανές τραύμα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM