«Dune 2»: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ ιππεύει τεράστιoυς αμμοσκώληκες στο νέο τρέιλερ του σίκουελ

«Dune 2»: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ ιππεύει τεράστια σκουλήκια στο νέο τρέιλερ της σειράς Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει πάρει τη θέση που του αρμόζει ως Muad'Dib, ηγέτης των Fremen, στο πρώτο τρέιλερ του «Dune: Part Two», που προβλήθηκε στο CinemaCon.

«Στην πρώτη ταινία ο Paul Atredis είναι φοιτητής», είπε ο Τιμοτέ Σαλαμέ στο κοινό στο CinemaCon σήμερα, δίνοντας μία πρώτη ιδέα για την παραγωγή επιστημονικής φαντασίας. «Εδώ βλέπουμε πραγματικά τον Paul Atreides να γίνεται ηγέτης».

Με αυτή τη νέα δύναμη ακολουθούν οι τεράστιοι αμμοσκώληκες που καβαλάει ο Τιμοτέ Σαλαμέ για τις ανάγκες του ρόλου του εκεί στον απομακρυσμένο πλανήτη όπου διαδραματίζεται το «Dune».

Όλο το σκηνικό ζωντανεύει εκπληκτικά στο νέο υλικό, που προβλήθηκε κερδίζοντας όσους βρέθηκαν στο CinemaCon.

Όταν οι θεατές είδαν για για τελευταία φορά τον ήρωα Paul Atreides, αυτός και η μητέρα του, Lady Jessica (Ρεμπέκα Φέργκιουσον), είχαν καταφύγει στην έρημο του Arrakis, έχοντας προδοθεί από τον βαρόνο Vladimir Harkonnen.

Αφού ο πλανήτης καταλήφθηκε από τους Fremen, τους γηγενείς κατοίκους εκείνης της γης, ο Paul είναι πλέον μέρος της αντίστασης.

Σε ένδειξη του πόσο έχει αλλάξει, τα μάτια του Paul είναι πλέον ένα παγωμένο μπλε, όπως και των υπόλοιπων Fremen και όπως γνωρίζουν οι φανς του βιβλίου του Frank Herbert, ο Paul είναι ευλογημένος και καταραμένος με οράματα για το μέλλον.

Αυτές δεν είναι οι μόνες αλλαγές, ο χαρακτήρας της Ζεντάγια, Chani, μια περιφερειακή φιγούρα στην πρώτη ταινία, είναι τώρα έτοιμη για πόλεμο και αναλαμβάνει έναν πολύ πιο σημαντικό ρόλο.

Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον αφήνει πίσω της τους βασιλικούς τρόπους της, δείχνοντας πιο δυναμική και καλυμμένη με τατουάζ στο πρόσωπο. Η Ζεντάγια είπε ότι η ταινία εξερευνά την σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του Paul και της Chani. 

«Αυτοί είναι απλά δύο νέοι που προσπαθούν να μεγαλώσουν, να ερωτευτούν και να ζήσουν», είπε απευθυνόμενη στο κοινό του CinemaCon.

Ο Ντένις Βιλενέβ επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το «Dune: Part Two», ενώ στην σειρά επιστρέφουν οι Τζος Μπρόλιν, Ντέιβ Μπαουτίστα και Χαβιέ Μπαρδέμ.

Σε νέους χαρακτήρες θα εμφανιστούν οι Όστιν Μπάτλερ και Φλόρενς Πιου. Ο Ντένις Βιλενέβ γύρισε ολόκληρη την ταινία με κάμερες IMAX και όπως ο ίδιος είπε έφτιαξε νέα σετ σκηνικών για να «αποφύγει την επανάληψη».

«Πήγαμε σε όλα τα νέα μέρη. Τα πάντα είναι καινούργια στην ταινία», αποκάλυψε ο Βιλενέβ.

Το «Dune: Part Two» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2023.

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ