Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξαγόρασε την VILLAGE ROADSHOW Ελλάς

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξαγόρασε την VILLAGE ROADSHOW Ελλάς Facebook Twitter
0

Ο όμιλος ANTENNA εξαγόρασε την VILLAGE ROADSHOW Ελλάς, όπως ανακοινώθηκε.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος ήρθε σε συμφωνία με την τράπεζα Eurobank για την απόκτηση του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου δικτύου multiplex κινηματογραφικών αιθουσών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «με μακρά και πολύχρονη πορεία στον χώρο των media και της ψυχαγωγίας, ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ επεκτείνει τη δραστηριοποίησή του στον τομέα του κινηματογράφου, επενδύοντας σε μία ελληνική επιχείρηση και διασφαλίζοντας τις θέσεις 288 εργαζομένων».

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, σύμφωνα μα την ίδια ανακοίνωση, διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στα media και την παραγωγή υψηλού επιπέδου περιεχομένου προσφέροντας, πάνω από 30 χρόνια, κορυφαία ψυχαγωγικά προγράμματα, ποιοτική μυθοπλασία και αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση. Με την εξαγορά της VILLAGE ROADSHOW Ελλάς, ο όμιλος θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, αναβαθμίζοντας την κινηματογραφική εμπειρία για το ελληνικό κοινό. Προβάλλοντας τις καλύτερες ταινίες, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και παρέχοντας μία απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας, ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δημιουργεί έναν ακόμα πόλο έλξης για την ελληνική οικογένεια.

Η VILLAGE ROADSHOW Ελλάς κατέχει ηγετική θέση με 42% μερίδιο αγοράς και με παρουσία σε 7 περιοχές της Ελλάδας (4 σημεία στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Λάρισα). Διαθέτει 62 αίθουσες, χωρητικότητας 12.700 θέσεων, εξοπλισμένες με οθόνες υψηλής ευκρίνειας, τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά συστήματα και σύγχρονοσχεδιασμό. Προβάλλει όλες τις ταινίες των μεγαλύτερων κινηματογραφικών στούντιο του εξωτερικού, αλλά και ταινίες ανεξάρτητων Ελλήνων και ξένων παραγωγών.

«Πρωταρχικός στόχος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ είναι να δημιουργούμε μοναδικές προτάσεις ψυχαγωγίας που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Υποδεχόμαστε με χαρά τηνVILLAGE στον όμιλό μας, με σκοπό να προσφέρουμε ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες διασκέδασης για όλη την οικογένεια», δήλωσε, πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Τουρισμός και εστίαση «πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή – Πάνω από 300 «λουκέτα» και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ

Ιδιαίτερα υψηλή παραβατικότητα εντοπίστηκε και στις μισθώσεις ομπρελών και καθισμάτων σε παραλίες, με δεκάδες επιχειρήσεις να σφραγίζονται σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Κέρκυρα, Σύρο, Σίφνο, Πόρο και Αίγινα
LIFO NEWSROOM
Fan bourgeois για νέο κοινό στη νέα Chanel του Matthieu Blazy 

Εβδομάδα Μόδας / Chanel: Ήσυχα αλλά τολμηρά, ο Matthieu Blazy αφυπνίζει το επαναστατικό πνεύμα της Coco

Καταργώντας (ή κάνοντας αγνώριστα) τα κλισέ που είχαν κουράσει ακόμα και το πιο πιστό κοινό της Chanel, o νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού οίκου μοιάζει να πέρασε το πρώτο τεστ.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Οικονομία / Η ΕΕ αυξάνει τους δασμούς στο 50% για τις εισαγωγές χάλυβα – Τι σημαίνει για την αγορά

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει αύξηση των δασμών εισαγωγής χάλυβα στο 50% και μείωση των ποσοστώσεων σχεδόν στο μισό για να προστατεύσει τη βιομηχανία της από φθηνές εισαγωγές, ακολουθώντας τα βήματα των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM