Καιρός: Τέλος τα 38άρια, πέφτει αισθητά η θερμοκρασία το σαββατοκύριακο

Βουτιά στη θάλασσα Facebook Twitter
Φωτ: Πάρις Ταβιτιάν
0

Αισθητά αναμένεται να πέσει η θερμοκρασία το σαββατοκύριακο, όπως ενημερώνει ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

Μπορεί μέχρι την Παρασκευή η θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο, το σαββατοκύριακο ο υδράργυρος πέφτει.

«Παρότι μέχρι την Παρασκευή ο καιρός θα διατηρηθεί ζεστός με τιμές περί τους 36 με 38 βαθμούς, η θερμοκρασία το ΣΚ και την ερχόμενη εβδομάδα πέφτει αισθητά. Μέχρι και τα μέσα του μήνα δεν προβλέπονται ιδιαίτερες ζέστες στη χώρα μας. Καλή βδομάδα», σημείωσε στο Twitter.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, την Παρασκευή, ο καιρός, θα παρουσιάσει σταδιακή μεταβολή αρχικά στα βόρεια και από το απόγευμα στα δυτικά και τα κεντρικά, με τοπικές βροχές και κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Καιρός: Τέλος τα 38άρια, πέφτει αισθητά η θερμοκρασία το σαββατοκύριακο Facebook Twitter

Το Σάββατο και την Κυριακή, σύμφωνα με την προοπτική της ΕΜΥ,  στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια οι νεφώσεις κατά διαστήματα αναμένονται αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις.

Καιρός: Τέλος τα 38άρια, πέφτει αισθητά η θερμοκρασία το σαββατοκύριακο Facebook Twitter

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει το Σάββατο αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.

Καιρός: Τέλος τα 38άρια, πέφτει αισθητά η θερμοκρασία το σαββατοκύριακο Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM