Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν διαμέρισμα επιχειρηματία και πέταξαν το χρηματοκιβώτιο από τον 6ο όροφο

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν διαμέρισμα επιχειρηματία και πέταξαν το χρηματοκιβώτιο από το ν 6ο όροφο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Άγνωστοι διέρρηξαν σπίτι επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο 400 κιλών, το οποίο πέταξαν από τον 6ο όροφο.

Η διάρρηξη έγινε λίγο μετά τις 03:15 π.μ. το Σάββατο σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Οι δράστες εισέβαλαν σε διαμέρισμα και αφού αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο το πέταξαν από το μπαλκόνι το 6ου ορόφου.

Η πτώση του προκάλεσε φθορές τόσο στον κάτω όροφο όσο και στο πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια το έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν.

Σήμερα ο επιχειρηματίας αναμένεται να καταθέσει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM