ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Μάνος Δασκαλάκης

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Μάνος Δασκαλάκης Facebook Twitter
0

Στην Αθήνα φέρεται να μεταβαίνει ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορούμενης για το θάνατο της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος συνοδεύεται από τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα, βρίσκεται καθ'οδόν προς Αθήνα, όπου αναμένεται να παραλάβει τη δικογραφία της υπόθεσης. 

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως, από τη στιγμή σύλληψης της συζύγου του για το θάνατο της κόρης τους. 

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη εξακολουθεί να κρατείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μέχρι και την απολογία της, την ερχόμενη Δευτέρα, στην 18η ανακρίτρια.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Ελλάδα / Φωτιά στον λόφο Κουλά στις Σέρρες – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά σε δασική έκταση κοντά στην Ακρόπολη Σερρών – Μήνυμα από το 112 προειδοποιεί τους πολίτες να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή
LIFO NEWSROOM