Κορωνοϊός - Οκτώ νεκροί σε γηροκομείο στην Πάτρα: Ανεμβολίαστοι οι επτά

Κορωνοϊός - Οκτώ νεκροί σε γηροκομείο στην Πάτρα: Ανεμβολίαστοι οι επτά Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ASSOCIATED PRESS
0

Δέκα θάνατοι καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα σε γηροκομείο στην Πάτρα, με την πλειονότητα των ηλικιωμένων να χάνουν τη ζωή τους από κορωνοϊό.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος ζήτησε την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, την αυστηριοποίησή του και τη διενέργεια ελέγχων.

Όπως μεταδίδει το thebest, από τους δέκα θανάτους οι 8 οφείλονται σε κορωνοϊό. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, δύο ηλικιωμένοι που είχαν νοσήσει από κορωνοϊό κατέληξαν από άλλο νόσημα που είχαν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Μπονάνος μιλώντας σε δημοσιογράφους, οι επτά ηλικιωμένοι που έχασαν τη ζωή τους ήταν ανεμβολίαστοι.

Ερωτηθείς αν ήταν εμβολιασμένοι οι εργαζόμενοι, ο κ. Μπονάνος απάντησε πως από τους ελέγχους που έχουν γίνει σε αυτούς που έχουν δηλωθεί στο ΕΡΓΑΝΗ, ήταν εμβολιασμένοι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

θηξ

Ελλάδα / Aristides Dallas Architects: Διεθνές βραβείο Architizer A+Awards για το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο

Το βραβείο αναγνωρίζει αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, τα οποία διαμορφώνουν έναν ισχυρό τοπικά εστιασμένο αρχιτεκτονικό λόγο με διεθνή σχεδιαστική και πολιτισμική αξία.
LIFO NEWSROOM