Επικοινωνία Μητσοτάκη με Φον ντερ Λάιεν: Στο επίκεντρο Αφγανιστάν και κλιματική κρίση

Επικοινωνία Μητσοτάκη με Φον ντερ Λάιεν: Στο επίκεντρο Αφγανιστάν και κλιματική κρίση Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αντάλλαξαν απόψεις ενόψει της σημερινής τηλεδιάσκεψης των ηγετών της G7 για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν.

Ακόμη, με αφορμή τόσο την επικείμενη ετήσια ομιλία της Προέδρου της Κομισιόν για την Κατάσταση της Ένωσης, όσο και τη Σύνοδο Κορυφής των εννέα μεσογειακών κρατών της Ε.Ε. (MED9EU) τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία η ανάληψη από τις μεσογειακές χώρες πρωτοβουλιών για την κλιματική κρίση, με έμφαση στις δασικές πυρκαγιές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM