LIVE!

Πάρτι σε βίλες στη Μύκονο-Το κόλπο με τον μεσάζοντα για να γλιτώσουν το πρόστιμο

Πάρτι σε βίλες στη Μύκονο-Το κόλπο με τον «Μεξικανό» για να ξεφύγουν τα πρόστιμα Facebook Twitter
pixabay
0

Έπειτα από το μίνι lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο, το νησί επέστρεψε στους κανονικούς του ρυθμούς, ωστόσο πάρτι που διοργανώνονται με μεγάλο αριθμό καλεσμένων, και χωρίς τήρηση μέτρων, προκαλούν προβληματισμό στις Αρχές.

Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία από το τελευταίο πενθήμερο σύμφωνα με τα οποία διαπιστώθηκαν εννιά παράνομα πάρτι σε βίλες του νησιού. Από αυτά τα έξι ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σε αυτά, επιβλήθηκαν έξι πρόστιμα των 50.000 ευρώ και τρία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Στα πάρτι φέρεται να συμμετείχαν από 50 έως και 400 άτομα, ενώ  οι διοργανωτές είχαν βρει τρόπους για να μεταφέρουν τις τοποθεσίες των πάρτι ακόμα και σε θαλαμηγούς αλλά και σε βίλες με το «κόλπο του Μεξικανού» όπως λένε οι αστυνομικοί.

Ειδικότερα, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που ο ενοικιαστής ήταν Μεξικανός και βρισκόταν στη χώρα του, και ο διοργανωτής είχε χρησιμοποιήσει «μεσάζοντα» προκειμένου να διοργανώσει το πάρτι και έτσι να γλιτώσει το πρόστιμο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΛ.ΑΣ αναζητά νέες μεθόδους για να εντοπίζονται πιο εύκολα τα παράνομα πάρτι, αλλά και παρεμβάσεις ώστε να αποτρέπεται η διοργάνωσή τους. 

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ