ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2021 | 16:12

Αρχίζω να συνειδητοποιώ πράγματα για μένα

Λοιπόν, όπως γράφει ο τίτλος αρχίζω να καταλαβαίνω πράγματα για μένα... Έχω γράψει αρκετές φορές και αυτή είναι η τελευταία, γιατί αποτελεί συνειδητοποίηση των προβληματισμών μου. Από παιδί είχα ανάγκη να μιλάω, να εκφράζομαι και να νιώθω ότι εχω γύρω μου ανθρώπους που με καταλαβαίνουν σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Σαν μαθήτρια, σαν έφηβη ασχολιόμουν με τα μαθήματα μου, τις φιλίες που είχα τότε να τα πηγαίνω καλά μαζί τους. Ωραία; Ποτέ, μα ποτέ δεν αισθάνθηκα κάποιο ερωτικό συναίσθημα. Δεν με ενδιέφεραν τέτοια πράγματα. Υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν, αλλά στην πραγματικότητα θαύμαζα την εξωτερική τους εμφάνιση. Προσέχετε τι λέω; Θαύμαζα. Όπως συμβαίνει και με κοπέλες. Μου αρέσει να θαυμάζω όμορφους ανθρώπους. Μέχρι εκεί όμως. Τίποτα άλλο. Δεν προϋπάρχει κάποιο ερωτικό συναίσθημα μέσα μου, καμία επιθυμία για ερωτική επαφή, όταν με σκέφτομαι μέσα σε μια σχέση το έχω στον νου μου να εχω έναν πολύ καλό φίλο έναν δικό μου άνθρωπο με τον οποίο θα είμαι σε συχνότερη επικοινωνία από ότι είμαι με τις φίλες μου. Μέχρι εκεί, αυτό θέλω. Αλλά αυτό δεν είναι σχέση στην πραγματικότητα. Με είχε προσεγγίσει κάποιος στην πρώτη χρονιά της σχολής μου και αισθανομουν τέτοια πίεση. Σκέφτηκα βέβαια ότι δεν μου αρέσει αυτός συγκεκριμένα. Έτσι ξεκοψα. Μετά επειδή και εγώ η ίδια ήθελα να είμαι με κάποιον (καθαρά για παρέα, απλώς τώρα καταλαβαίνω τις προθέσεις μου) άρχιζα να βγαίνω. Καλά, με κάποιους δεν ταιριαξα ούτε επικοινωνιακά, με άλλους είχα καλύτερη επικοινωνία και θα ήθελα να συνεχίσει, αλλά δεν ήθελαν αυτοί. Οκ, συμβαίνουν αυτά, αλλά τώρα που το σκέφτομαι ακόμη και με αυτούς που ένιωσα μεγαλύτερη οικειότητα, δεν φανταζομουν ποτέ πως θα είναι να βρεθώ πιο ιδιωτικά μαζί τους και δεν είναι φόβος, είναι ότι το αισθάνομαι κατι πολύ ξένο προς εμένα. Βρέθηκε κάποιος, είχαμε καλή επικοινωνία, διάβαζε την ψυχή μου και το μυαλό μου όπως και εγώ. Αλλά τα φιλιά του ήταν αδιάφορα. Είπα εκείνος δεν μου έβγαλε κάτι ερωτικό, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ δεν είμαι των ερωτικών σχέσεων.Και τώρα που ξέρω πως είναι να σε φιλάει κάποιος, δεν ενθουσιάζομαι και ιδιαίτερα. Δεν είναι κάτι κατά την δική μου οπτική. Οπότε ναι, επιτέλους ξεκαθάρισε το τοπίο και κατάλαβα πράγματα για μένα. Δεν ξέρω αν θα γνωρίσω κάποιον που θα το αλλάξει αυτό, αλλά σίγουρα όπως είμαι τώρα δεν έχω ανάγκη τίποτα περισσότερο από αληθινές φιλίες. Ευχαριστώ για την ανάγνωση και κάθε καλοπροαίρετο σχόλιο δεκτό.
1
 
 
 
 
σχόλια
Για μένα, έχετε το μεγάλο πλεονέκτημα ότι δεν θα αναλώνεστε σε ανούσιες σχέσεις και, αντ' αυτού, θα μπορείτε να συγκεντρώνεστε απρόσκοπτα στις σπουδές σας και, αργότερα, στην καριέρα σας, κρατώντας και τις φιλίες σας!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ