«Ένα δώρο για το καλό»: Παραγγέλνουμε από τα αγαπημένα μας καταστήματα και κερδίζουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων

«Ένα δώρο για το καλό»: Παραγγέλνουμε από τα αγαπημένα μας καταστήματα και κερδίζουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων Facebook Twitter
0

Η εστίαση είναι ένας κλάδος που πλήττεται σημαντικά αυτή την περίοδο - γι' αυτό και χρειάζεται τη στήριξή μας, περισσότερο από ποτέ. Καθώς καφέ, εστιατόρια και επιχειρήσεις βιώνουν την κρίση της πανδημίας με τον πιο δύσκολο τρόπο, είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μία συλλογική προσπάθεια έτσι ώστε, να μπορέσουμε να συναντηθούμε και πάλι στα αγαπημένα μας μέρη, με το τέλος της δύσκολης αυτής περιπέτειας.

 

Σε αυτό έρχεται να μας βοηθήσει η Edenred, με μία ξεχωριστή πρωτοβουλία που έχει σκοπό να ενισχύσει τα συνεργαζόμενα καφέ και εστιατόρια του δικτύου Ticket Restaurant®, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις, να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα λαμβάνουμε και μία μικρή επιστροφή της στήριξης αυτής.

Συγκεκριμένα, με το μήνυμα «Ένα δώρο για το καλό» και από 1η έως 31 Δεκεμβρίου, οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant® μπορούν να επιλέξουν τις αγαπημένες τους γεύσεις από τα συνεργαζόμενα καφέ και εστιατόρια και ως επιβράβευση, για κάθε παραγγελία από €10 και άνω, η Edenred θα τους επιστρέφει €3, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ. Η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται απευθείας στην κάρτα και κατόπιν εκκαθάρισης της συναλλαγής. Για περισσότερες πληροφορίες, η εταιρεία έχει δημιουργήσει την ειδική πλατφόρμα More than Ever, #morethanever, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.edenred.gr/morethanever. Επιπλέον, για την αναλυτική λίστα των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr.

«Ένα δώρο για το καλό»: Παραγγέλνουμε από τα αγαπημένα μας καταστήματα και κερδίζουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, έχει στόχο να ενισχυθούν άμεσα περί τα 4.000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, που πλήττονται άμεσα από την κρίση. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Edenred στηρίζει τους κλάδους που έχουν πληγεί σημαντικά - από την αρχή της πανδημίας, η εταιρεία αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον τομέα των παροχών, σχεδίασε και προσέφερε νέες, καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, όπως η κάρτα MyBenefits®, μέσω της οποίας έδωσε τη δυνατότητα στις εταιρείες, να αξιοποιήσουν την παροχή του εταιρικού Holiday Voucher και με τους εργαζομένους τους, να στηρίξουν τον κλάδο του τουρισμού που μαζί με εκείνον της εστίασης, βιώνουν μία πρωτόγνωρη κρίση.

Η σημασία της πρωτοβουλίας αυτής, έχει εξίσου μεγάλη σημασία, όχι μόνο για τους καταναλωτές, αλλά και για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες. «Ό,τι ενέργεια και αν γίνεται σε αυτήν την πρωτόγνωρη εποχή που ζούμε, σίγουρα εμένα σαν επιχειρηματία με ευχαριστεί και με ικανοποιεί πολύ. Η Edenred, με την πρωτοβουλία αυτή, θα δώσει μία ώθηση και είναι στο χέρι του κάθε καταστήματος να την εκμεταλλευτεί αναλόγως», αναφέρει ο Πέτρος Καραμπάς, ιδιοκτήτης του Coffee Berry στο Γαλάτσι.

Παράλληλα, η Σταυρούλα Βάθη, Operations Manager του Wagamama στην Κηφισιά, είπε: «Η Edenred για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρωτοβουλία αυτή, καθώς θεωρούμε πως θα δώσει μία ώθηση στα καταστήματά μας, που τόσο έχουν πληγεί από τον Covid-19».

Τώρα, κάνοντας «Ένα δώρο για το καλό» και μέσα από μία απλή κίνηση, όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Απλώς επιλέγοντας τα αγαπημένα μας καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, συμβάλλουμε στο να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από κάθε ξεχωριστή γεύση που μας έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Edenred και το «Ένα δώρο για το καλό» εδώ.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.
ΡΕΜΙ
Pfalz: Η νέα δύναμη του Riesling και του Pinot Noir, που «ταράζει» την Ευρώπη

Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασί

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ