ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

12 νέες σειρές που έρχονται στην τηλεόραση τον Δεκέμβριο

12 νέες σειρές που έρχονται στην τηλεόραση τον Δεκέμβριο Facebook Twitter
Το «Black Narcissus» βασίστηκε στο βιβλίο του 1939 της Rumer Godden για τις καθολικές καλόγριες που προσπαθούν να στήσουν ένα μοναστήρι στα Ιμαλάια.
0

1.

Two weeks to live

HBO Max

H Maisie Williams (η γνωστή Arya από το GoT) στον ρόλο μιας έφηβης που νομίζει ότι ο κόσμος θα τελειώσει σε δύο εβδομάδες και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από τον άνδρα που σκότωσε τον πατέρα της.

 

2.

Moonbase 8

Showtime

Τρεις όχι και τόσο έξυπνοι αστροναύτες, οι Tim Heidecker, John C. Reilly και Fred Armisen, προσπαθούν να το σκάσουν στη Σελήνη για να γλιτώσουν από τη ζωή τους στη γη. Η δεύτερη κωμική σειρά φέτος, μετά το «Space Force», με θέμα το Διάστημα.

  

3.

Industry

HBO

Τοποθετημένο στο Λονδίνο, αυτό το τραπεζικό δράμα επικεντρώνεται σε μια ομάδα αποφοίτων που προσπαθούν να βρουν δουλειά ως σύμβουλοι επενδύσεων σε μια μεγάλη εταιρεία και ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Με τη Lena Dunham στο ρόλο του σκηνοθέτη, στο πρώτο επεισόδιο τουλάχιστον.

 

 

4.

Black Narcissus

FX

Κάπως δύσκολο και μόνο ως ιδέα το να συναγωνιστείς την αριστουργηματική ταινία των Powell και Pressburger που βασίστηκε στο βιβλίο του 1939 της Rumer Godden για τις καθολικές καλόγριες που προσπαθούν να στήσουν ένα μοναστήρι στα Ιμαλάια. Το προσπερνάμε κάπως, επειδή είναι η τελευταία φορά που εμφανίστηκε η αγαπημένη Diana Rigg στην οθόνη.

 

 

5.

Selena: The Series

Netflix, 4/12

Η τραγική ζωή της αδικοχαμένης σταρ Selena, μίας από τις σημαντικότερες λάτιν τραγουδίστριες, που μόλις γνώρισε την επιτυχία δολοφονήθηκε από μια φαν της το 1995, στην ηλικία των 23 ετών. Η σειρά παρακολουθεί τα πρώτα της βήματα.

 

 

6.

The Stand

CBS All Access, 17/12

Η πολυαναμενόμενη σειρά της σεζόν, με ένα all-star καστ, από τους James Marsden, Amber Heard και Whoopi Goldberg μέχρι τον Alexander Skarsgård στον ρόλο του κακού Randall Flagg, αποτελεί τη δεύτερη φορά που μεταφέρεται το Stand του Stephen King στην οθόνη. Μάλιστα, ο King αυτήν τη φορά έχει ασχοληθεί και πρακτικά με την παραγωγή. Για να δούμε.

 

 

7.

Alice in Borderland

Netflix

Είναι η πρώτη φορά που το Netflix βασίζει μια live-action σειρά σε ένα μάνγκα. Μια πιο ενήλικη μεταφορά του Alice in Borderland και πιο gore, απ’ ό,τι φαίνεται. Μια ομάδα εφήβων μεταφέρεται σε μια μυστηριώδη τοποθεσία και αναγκάζεται να παίζει βιντεοπαιχνίδια μέχρι θανάτου.

 

 

8.

Bridgerton

Netflix, 25/12

Η Shonda Rhimes βρίσκεται πίσω από τη μεταφορά των ρομαντικών βιβλίων της Julia Quinn για μια πλούσια βρετανική οικογένεια του 19ου αιώνα. Με την Julie Andrews στον ρόλο της αφηγήτριας.

 

 

9.

Wanda Vision

Disney+

Η πρώτη από τις νέες σειρές Marvel επικεντρώνεται στη Scarlet Witch και στον Vision, που φαίνεται να είναι κολλημένοι για πάντα σε ένα εναλλακτικό σύμπαν, ζώντας σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές. Η Elizabeth Olsen και ο Paul Bettany επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από τις ταινίες.

 

 

10.

The Old Man

Hulu

Ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Jeff Bridges στην πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στη μικρή οθόνη στον ρόλο ενός συνταξιούχου αξιωματικού της CIA που θέλει να ξεφύγει από το σκιώδες παρελθόν του.

 

11. 

Maniac Cop

HBO

Ο Nicolas Winding Refn επιστρέφει και αναβιώνει την καλτ ταινία τρόμου του William Lustig από το 1988 σε μια μίνι-σειρά, με τη γνωστή νέον αισθητική του.

12 νέες σειρές που έρχονται στην τηλεόραση τον Δεκέμβριο Facebook Twitter

12.

Pieces of her

Netflix

Η λατρεμένη Toni Collette στον ρόλο μιας γυναίκας που αποτρέπει μια μαζική δολοφονία και η κόρη της αρχίζει να υποπτεύεται ότι το παρελθόν της δεν είναι αυτό που νομίζει.

12 νέες σειρές που έρχονται στην τηλεόραση τον Δεκέμβριο Facebook Twitter
TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM