Μητέρα κλείδωσε τα παιδιά της στο σπίτι και εκείνα κάλεσαν το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μητέρα κλείδωσε τα παιδιά της στο σπίτι και εκείνα κάλεσαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσαν δύο κορίτσια, 8 και 6 ετών, όταν η μητέρα τους τα κλείδωσε στο σπίτι τους και στη συνέχεια έφυγε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης και προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα κλείδωσε τα παιδιά μόνα στο σπίτι, βάζοντας λουκέτο στην κεντρική πόρτα. 

Τα παιδιά τηλεφώνησαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», βρίσκοντας το τηλέφωνο του οργανισμού μέσω Google με αποτέλεσμα να μεταβεί στην οικία της οικογένειας η Αστυνομία.

Το μεγαλύτερο κορίτσι φέρεται να δήλωσε ότι η γιαγιά του, από την πλευρά του πατέρα τους, την είχε συμβουλεύσει να πάρει τηλέφωνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αν ποτέ η μητέρα τους τις άφηνε μόνες, το οποίο και έκανε.

Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 37χρονη μητέρα, που τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο κατά συρροή.

Με πληροφορίες από cretalive, cretapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM