Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε την Δούκισσα Νομικού σε 35" -«Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε την Δούκισσα Νομικού σε 35" -«Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς» Facebook Twitter
0

Παρελθόν από την ομάδα του Πρωινού αποτελεί η Δούκισσα Νομικού και ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αποχώρησή της, το πρωί της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής στάθηκε δίπλα στην ομάδα του και αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς μερικές ημέρες μετά την πρεμιέρα τους.

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ό,τι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τον ANT1 για την στήριξη που δείχνει προς την ομάδα του και την εκπομπή.

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», πρόσθεσε.

Το θρίλερ με την Δούκισσα Νομικού και η ανακοίνωση αποχώρησης

Υπενθυμίζεται ότι από την Παρασκευή είχε ξεκινήσει ένα «θρίλερ» στον ANT1 με την Δούκισσα Νομικού, το οποίο τελικά έληξε με τον σταθμό να ανακοινώνει την αποχώρησή της παρουσιάστριας από το Πρωινό, καθώς «υπήρξαν διαφωνίες που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής».

Από την πλευρά της η Δούκισσα Νομικού ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία της, κάνοντας λόγο για «απόφαση αναπόφευκτη», αν και όχι εύκολη. Παράλληλα, εύχεται στον Γιώργο Λιάγκα και την πρώην ομάδας της καλή επιτυχία.

Βίντεο: Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ