Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από «Το Πρωινό» - «Αναπόφευκτη απόφαση»

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά το «διαζύγιο» με «Το Πρωινό» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

«Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία» διαμηνύει στην πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρηση από την εκπομπή «Το πρωινό» η Δουκισσα Νομικού

Η ίδια ευχαριστεί τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία της, κάνοντας λόγο για «απόφαση αναπόφευκτη», αν και όχι εύκολη. Παράλληλα, εύχεται στον Γιώργο Λιάγκα και την πρώην ομάδας της καλή επιτυχία. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.

Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Υπενθυμίζεται πως ο ΑΝΤ1, με επίσημη ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε τα περί παραίτησης που είχαν διακινηθεί αρχικά μέσω σόσιαλ μίντια.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ