Δούκισσα Νομικού: Τέλος από το Πρωινό; Πληροφορίες για σύγκρουση με τον Λιάγκα, απουσίαζε σήμερα

Δούκισσα Νομικού: Τέλος από το Πρωινό; Πληροφορίες για σύγκρουση με τον Λιάγκα, απουσίαζε σήμερα Facebook Twitter
0

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για πιθανό, πρόωρο τέλος στην συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον Γιώργο Λιάγκα, λίγες μόνο μέρες μετά την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 χωρίς τη Φαίη Σκορδά, που έχει μετακομίσει στον ΣΚΑΪ. 

Σήμερα το πρωί, η Δούκισσα Νομικού απουσίαζε από το πλατό, με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει λακωνικά το τηλεοπτικό κοινό ότι η παρουσιάστρια είχε κάποια άλλη επαγγελματική υποχρέωση που την κράτησε μακριά από τις κάμερες.

Σύμφωνα με «ασφαλείς πληροφορίες» που επικαλείται το ηλεκτρονικό μαγκαζίνο TLIFE, που συχνά αποκαλύπτει παρασκηνιακές πληροφορίες από τον χώρο της τηλεόρασης, η Δούκισσα Νομικού φέρεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον παρουσιαστή, εκφράζοντας την επιθυμία της να αποδεσμευτεί. 

Την Πέμπτη, η Δούκισσα Νομικού είχε αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού για την Παρασκευή,χωρίς τίποτα να προμηνύει την εξέλιξη της επόμενης ημέρας. 

Πληροφορίες που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος αναφέρουν πως γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις, μεταξύ της παρουσιάστριας και του σταθμού ώστε να παραμείνει στην εκπομπή. «Εκείνη, ωστόσο, έχει θέσει μια σειρά από όρους που για την ώρα μοιάζει αβέβαιο αν μπορούν να ικανοποιηθούν.»

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ