Μάνος Πίντζης: Η εξήγηση που έδωσε για όσα δήλωσε περί «χοντρών»

Μάνος Πίντζης: Η εξήγηση που έδωσε για όσα δήλωσε περί «χοντρών» Facebook Twitter
0

Ο Μάνος Πίντζης επανήλθε με νέες τηλεοπτικές δηλώσεις, ύστερα από αντιδράσεις που προκάλεσε μιλώντας για τα άτομα με παραπάνω κιλά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Weekenders», ο ηθοποιός εξήγησε, τι ήθελε να ακριβώς να σχολιάσει πριν μερικές μέρες, όταν, μεταξύ άλλων, δήλωσε «αν είσαι χοντρός, κάνε κάτι για να αδυνατίσεις».

Όπως είπε: «Αυτό που είπα είναι ότι όλοι μας, όταν βγαίνουμε από το σπίτι μας, τρώμε bullying, είτε είμαστε παχύσαρκοι, είτε έχουμε six-pack, είτε μπλε μάτια. Όλοι βγαίνουμε επικριτικά απέναντι στον κόσμο. Ειδικά σε έναν άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, φυσικά θα υπάρξουν άλλοι που θα του κάνουν bullying. Αν δεν σου αρέσει κάτι επάνω σου, μπορείς να το αλλάξεις. Γιατί είναι και θέμα υγείας η παχυσαρκία από κάποιο σημείο και μετά, ειδικά αν υπάρχει κάποιο θέμα παθολογικό. Αυτό είπα εγώ».

Τέλος, ο Μάνος Πίντζης είπε: «Και φυσικά ρώτησαν εμένα, που είμαι εντελώς το αντίθετο από τον παχύσαρκο. Είναι σαν να πηγαίνετε σε έναν κληρικό και να τον ρωτάτε για τη γιόγκα. Θα σας αφορίσει κατευθείαν. Είσαι παχύσαρκος και θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, κάν' το. Μην επαναπαύεσαι. Δεν είναι ωραίο να κάθεσαι σε έναν καναπέ και να σβήνεις τον πόνο σου με φαγητό».


Η αντίδραση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή στις δηλώσεις του

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του Μάνου Πίντζη, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, πρώην παίκτρια του Big Brother, που ασχολείται ενεργά με τα social media και έχει τοποθετηθεί συχνα, πάνω σε αυτό το θέμα, ξέσπασε στην κάμερα του «Breakfast@Star».

«Γιατί; Ένα γιατί αιωρείται; Δεν ξέρω, μόνο εγώ απορώ; Γιατί έπρεπε να σχολιαστεί αυτό; Το σώμα του άλλου; Γιατί μιλάμε για την αποδοχή λες και ένας χοντρός δεν μπορεί να αποδεχθεί τον εαυτό του; Τι νομίζει ένας χοντρός; Ότι είναι 40 κιλά πεταλούδα;» είπε στις δικές της δηλώσεις η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της, πρόσθεσε: «Δεν σας αφορά πόσα κιλά είναι ο άλλος, πώς είναι ο σωματότυπος του άλλου. Βγαίνουμε από το 2024 και ακόμα συζητάμε για το αν ο άλλος είναι χοντρός και τι πρέπει να κάνει. Αν θέλει να κάνει κάτι, θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό. Ούτε στον κύριο Μάνο, ούτε σε μένα, ούτε σε εσάς. Όπως εγώ έχω στο μυαλό μου ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, έτσι θα συνεχίσω να κάνω κι εγώ το έργο μου. Και δεν είναι ότι θα διαιωνίζω το είδος των χοντρών. Μην αγχώνεστε, κύριε Μάνο μου. Όπως και να είσαι είσαι μοναδικός».


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROVISION 2026 AKYLAS

It's Viral / Μικρούτσικος για Eurovision 2026: «Αν χάσουμε την πρώτη θέση θεωρώ υπεύθυνο τον Φωκά Ευαγγελινό»

Αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στον Φωκά Ευαγγελινό, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό επαγγελματία ωστόσο, παρά τον θαυμασμό του δήλωσε πως αυτή τη φορά έχει ενστάσεις για τη συνολική σκηνοθετική προσέγγιση
THE LIFO TEAM
Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM