ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2018 | 12:20

Τώρα που τελειώνω

Θα θελα πολύ να κοιτάξω στα μάτια όλους εκείνους που με κορόιδευαν ότι δεν είμαι άξιος για τίποτα στην ζωή μου. Καθηγητές σε σχολείο και φροντιστήριο, συμμαθητές διάφοροι άλλοι άνθρωποι. Χαρακτηριστικά θυμάμαι τον καθηγητή που είχα στην β λυκείου που έκανα φροντιστήριο να μου λέει μετά από ένα χαμηλό βαθμό που είχα πάρει σε διαγώνισμα: 'Δεν περνάς από το ΓΕΛ. Στο υπογράφω. Ολόκληρος στην φωτιά μπαίνω. Δεν περνάς.'. Παλιομαλάκα όχι μόνο πέρασα εκεί που ήθελα, αλλά θα πάρω και το πτυχίο μου σε μερικές μέρες. Θα έρθω να σου το τρίψω στην μούρη. Μεγαλύτεροι καραγκιόζηδες από τους ελληναράδες καθηγητές δεν υπάρχουν. Μέσα στην ειρωνία νομίζοντας ότι είναι κάποιοι. Επόμενο μου βήμα θα είναι το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Δεν θα καταντήσω εγώ καθηγητάκος σε συνοικιακό φροντιστήριο όπως εσύ.
ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ (3) ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ (2)
4
 
 
 
 
σχόλια
Τους έδωσες την καλύτερη απάντηση και μπράβο σου! Πραγματικά,πόσοι κομπλεξικοί καθηγητές μπορεί να υπάρχουν. Μου χε πει η φιλόγολος ότι δε θα περνούσα πουθενά γιατί δεν ξέρω να γράφω και όχι μόνο πέρασα, αλλά είναι πάρει 19 στην έκθεση, τότε με τις δέσμες που δεν ήταν εύκολο.Την πετυχαίνω όταν γυρνάω στην επαρχία της και τώρα έρχεται και μου γλύφεται... Κομπλεξάρες...Μπράβο αγόρι μου, και εις ανώτερα!
Πήγαινε να του δείξεις το πτυχίο σου, αλλά μην "του το τρίψεις στη μουρη" όπως λές. Πήγαινε με αξιοπρέπεια, ευγένεια κ το κεφάλι ψηλά, κ να είσαι σίγουρος ότι εχεις πιθανότητες κ το μήνυμα σου να περάσεις κ τα συμπεράσματα του για τον ευτούλη του να βγαλει.
Φιλε, μπορει απλα ο καθηγητης να ηθελε να σε πικαρει, για να σου δωσει κινητρο. Το κανουν αρκετοι.Απο κει και περα καλη επιτυχια στη συνεχεια! Κοιτα ο,τι κανεις να το κανεις για τον εαυτο σου και οχι για τα ματι ατου κοσμου.