ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2021 | 20:44

Συνδυάζονται αυτά;

Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να αγαπάει τόσο την οικογένεια, να θέλει να κάνει παιδιά, και ταυτόχρονα να διατηρεί πολλαπλές ερωτικές σχέσεις εκτός γάμου; Όχι πείτε μου...πώς...
13
 
 
 
 
σχόλια

Γιατί να μην γίνεται; Απλώς πρόκειται για παρτάκια, που θέλει και την πίτα ολόκληρη, την κοινωνική καταξίωση που προσφέρει δηλαδή ο γάμος, και τον σκύλο χορτάτο, δηλαδή και να τσιλιμπουρδιζει.
Δεν ξέρω αν το άτομο στο οποίο αναφέρεσαι αγαπά την ιδέα της οικογένειας γενικά, τη δική του οικογένεια πάντως σίγουρα δεν την αγαπά. Όταν αγαπάς κάποιον δεν τον κοροϊδεύεις.

Καλημέρα. Αν ρωτάς επειδή μάλλον σου συμβαίνει εσένα, δώσε εσύ απάντηση στον εαυτό σου, αν και σίγουρα την ξέρεις!
Μάλλον δεν είσαι και τόσο βέβαιος-η, για τον αν θες οικογένεια, ίσως και να μην είσαι έτοιμος-η.
Το ότι σου αρέσει σαν ιδέα η οικογένεια και τα παιδιά, δε σημαίνει όμως από τα λεγόμενά σου ότι είσαι και διατεθειμένος-η να κάνεις. Την απάντηση εσύ θα τη βρεις!
Πολλοί δεν ήθελαν να κάνουν οικογένεια, αλλά προέκυψε και ανέλαβαν την ευθύνη και ωρίμασαν ξαφνικά πάνω σε αυτό το ζήτημα, δεν ήταν έτοιμοι, αλλά έγιναν.
Βέβαια και πολλοί άλλοι μη συνειδητοποιώντας τι σημαίνει να μεγαλώνεις ένα παιδί εφ' όσον το έφεραν στον κόσμο, ακριβώς επειδή δεν ήταν κι εκείνοι έτοιμοι, δεν ανέλαβαν τις ευθύνες τους τα παράτησαν και χώρισαν, έτσι προέκυψαν οι μονογονεϊκες οικογένειες, οι οποίες έχουν αυξητική τάση και είναι πλέον γεγονός!
Ίσως δε θες να αναλάβεις ένα τόσο "βαρύ" φορτίο και γι' αυτό πράττεις έτσι. Όταν όμως το συνειδητοποιήσεις μέσα σου και βρεις έναν παρτενέρ που σε καλύπτει και ως άνθρωπος τότε το δεις αλλιώς.
Εγώ για παράδειγμα θέλω να κάνω οικογένεια αλλά δε βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο ακόμη. Πολλές δυστυχώς δε θέλουν "τέτοιες δεσμεύσεις" και είναι γενικό αυτό το φαινόμενο πλέον, (η υπογεννητικότητα στη χώρα μας είναι σε υψηλό δείκτη).
Φιλικά και μόνο τα γράφω.

Όχι, σε εμένα συμβαίνει ότι γνώρισα παντρεμένο οικογενειάρχη που μου το έκρυψε και μάλιστα ρίχτηκε και σε μια γνωστή μου...αλλιώς δε θα το μάθαινα.
Προσωπικά ξέρω τι θέλω από μια σχέση. Όσο για την υπογεννητικότητα, αλήθεια δε με ενδιαφέρει ούτε επηρεάζει το πώς θα ζήσω τη ζωή Μου... και εγω φιλικά το λέω.

Γιατί να μη συνδυάζονται καλέ; Αυτός μεγαλώνει τα παιδιά, αυτός διαχειρίζεται τα θέματα του σπιτιού; Αυτός μαγειρεύει, πλένει, σιδερώνει, τρέχει για εξωτερικές δουλειές κτλ; Οοοοχι. Στο χρόνο λοιπόν που θα ασχολείται η επίσημη, θα επενδύει και σε μια πολυτάραχη ερωτική ζωή. Απλό είναι.

Έχει εξηγηθεί εκατοντάδες φορές, αλλά φαίνεται διυλίζουμε τον κόσμο μέσα από τα δικά μας βιώματα.

Όταν αποκόπτεις το σεξουαλικό από το μοίρασμα της καθημερινότητας και της μελλοντικής προσδοκίας, φαντάζομαι, θα γίνεται.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ