ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2021 | 21:38

Στην απ' έξω

Τι κάνεις όταν βρίσκεσαι σε δουλειά πάνω στο αντικείμενο σου με καλά λεφτά (είμαι 25 και δουλεύω εκεί 1+ χρόνο) όμως περνάς χάλια σε θέμα ατόμων και είσαι στην απ'έξω; πολλοί θα πουν ότι είμαι τυχερή που έχω δουλειά και στον τομέα μου, ότι η δουλειά δεν είναι για διασκέδαση και θα συμφωνήσω, όμως πλέον με πιάνει μια κατάθλιψη όταν βρίσκομαι εκεί. Ενώ οι ανώτεροι μου με εκτιμούν και αναγνωρίζουν την ποιότητα της δουλειάς μου, οι συνάδελφοι θεωρώ ότι δεν ξέρουν να φερθουν έστω με στοιχειώδη ανθρώπινο σεβασμό και ενώ είμαι χαμηλών τόνων και δεν μιλάω πολύ, δηλαδή δεν έχω κάνει κάτι για να με αντιπαθούν, με έχουν μόνιμης στην απ 'έξω. Παρόλο που είμαστε στην πλειοψηφία νεαρές ηλικίες (25-30), δεν συμφωνώ σε τίποτα με αυτές, είμαι εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας, χωρίς να το εκφράζω φυσικά, απλά δεν ακολουθώ τις συμπεριφορές τους. Όσες φορές κι αν προσπάθησα να χωθώ έστω για να μπω κάπως στο κλίμα, απλά με αγνοούν. Κανονίζουν συνέχεια εξόδους και δεν με ρωτάνε ποτέ, στα διαλείμματα είναι με τις ώρες έξω σε πηγαδάκια και θάβουν, ενώ εγώ είμαι τύπος που θα κάνω το ποτό 5 λεπτά διάλειμμα να φάω κάτι η να στείλω κανένα μήνυμα, κι όταν το κάνω ακόμα ξεκινούν τις παρατηρήσεις. Επίσης, θάβουν η μία την άλλη πισώπλατα και φέρονται λες και είναι κολλητές μπροστά. Όλα αυτά μου τη δίνουν, και πλέον πραγματικά δεν ξέρω πως να αντέξω 8 ώρες την ημέρα εκεί μέσα.
2
 
 
 
 
σχόλια

Ειχα μια παρομοια εμπειρια. Εφυγα. Οχι δεν συμφωνω οτι πρεπει να ειναι ετσι στη δουλειά, περνάς το 1/3 της μέρας σου εκεί, το άλλο κοιμάστε και στο υπόλοιπο χώρας ότι μπορείς. Ωραία πραγματικούς φίλους ας μην κάνεις εκεί, όμως δεν χρειάζεται να γίνονται αγενείς και με άσχημη συμπεριφορά. Αν σε 1+ χρόνο που είσαι εκεί δεν ταιριαξες δεν θα ταιριάξεις ποτέ.
8 ώρες είναι πολλές για να νιώθεις χάλια. Και που ξερεις οτι δεν λενε και κατι για σενα πισωπλατα;. Αν σέρνεσαι να πας θα γίνει χειρότερο. Αυτό το πράγμα θα σε ξεστομίζει σιγά σιγά. Προσπάθησε να κάνεις κύκλο εκτός δουλειάς, να αποκτήσεις χόμπυ, να μην τις λαμβάνεις υπόψη αυτες. Δεν ξέρω τι να σου πω Εγω εφυγα, δεν άντεξα, και έμεινα άνεργη για λίγο, τώρα είμαι καλά Όμως. Η δουλειά όπως και ο σύντροφός και οι φίλοι πρέπει να μας κάνουν χαρουμενους.
(Αν σε αγνοούσαν οι φίλοι ή το αγόρι σου θα ήσουν ακόμα εκει;)
Πόσα άτομα είστε εκει; δεν έχεις σχέσεις με κανενα; Μήπως έχεις κάποια πτυχία παραπάνω και σε ζηλευουν;

Περιγράφεις αυτά που γίνονται σε όλες τις δουλειές σχεδόν. Λογικό να θεέ να πεις μια κουβέντα μέσα σε 8 ώρες όμως γλυκιά μου τι τη θες την κουβέντα με τέτοια άτομα; Είναι διπρόσωπες,αλληλοθαβονται και κανονίζουν να βγουν. Με τέτοια άτομα θες να βγεις εξω; Σε καταλαβαίνω ειλικρινά αλλά ακόμα και καλό να ήταν το κλίμα πίστεψέ με. Είναι δύσκολο έως αδύνατο να κάνεις πραγματικούς φίλους στη δουλειά. Νομίζω πως ήδη θα έχεις έναν κύκλο . Κρατας την καλύτερη στάση και μπράβο σου. Συνέχισε έτσι και αποδεξου ότι σε μια δουλειά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως θέλουμε. Να κάνεις το σταυρό σου που δουλεύεις πάνω στο αντικείμενο που σπούδασες και αμοίβεσαι και καλά από αυτό.