ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2021 | 05:45

Κουράστηκα !!!!!!!

Τι θα λέγατε σε κάποιον που ήταν δυνατός , χαρούμενος , άντεξε και επωμίστηκε πολλές αδικίες , εμψύχωνε τους πάντες , αλλά νιώθει μαρασμό από διάφορα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν;;; Κάτι τέτοιες στιγμές νομίζω ότι ο Θεός με εγκατέλειψε και βλάκας που συνεχίζω να πιστεύω... Μοιάζει ουτοπικό το να γίνει ένα θαύμα όταν είσαι σε τόσο άσχημα κατάσταση ( δεν είμαι σπίτι μου ) και νιώθω ότι δεν ακούει κανένας τις προσευχές μου... Απλά κουράστηκα και ελπίζω να συνέλθω , αλλά πολύ δύσκολο αυτήν εδώ την φορά... Έφτασα στα οριά μου 😢 !!!!!!!!!!!!!
10
 
 
 
 
σχόλια

Είναι πολύ φυσιολογικό και να έχεις κουραστεί και να έχεις χάσει την ελπίδα σου. Μερικές φορές ωστόσο τα θαύματα γίνονται εκεί που δεν τα περιμένεις και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μπορεί να έχουν αλλάξει όλα! Μόνο καλό να δεις από εδώ και στο εξής σου εύχομαι!

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς