ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2018 | 20:50

Καλή Πρωτοχρονιά

Πριν μερικούς μήνες βρήκα δουλειά. Πρώτα έμενα με τους γονείς μου ενώ τώρα εργάζομαι σε διαφορετική πόλη. Γενικά είμαι ευχαριστημένη από την δουλειά και μπορώ να πω και μισθολογικά. Τους πρώτους μήνες προσπαθούσα να μαζέψω χρήματα και αφού μάζεψα κάποια, σκέφτηκα να δώσω μερικά χρήματα στους γονείς μου. Τελικά δίνω 500 ευρώ να πάρουν ένα πλυντήριο γιατί μας είχε χαλάσει πολύ πριν βρω τη δουλειά και οτιδήποτε αλλο εμενε να τα χρησιμοποιησουν σε λογαριασμούς κτλ. Η μητέρα μου χάρηκε. Σήμερα πληρώθηκα για τον Δεκεμβρη, πολύ παραπάνω από όσο περίμενα συν το δώρο ακόμα πιο πολλά. Δεν το παινεύομαι αλλά είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που κάνω μία σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά, πάνω σε κάτι που μου αρέσει με ιδιωτική ασφαλεια κτλ και όχι δουλειες του ποδαριού και προγραμματα ανεργίας. Απλά τα χρήματα ήταν τοσα πολλά επειδή εκανα κάποιες "εξτρα" δουλειές και όταν είδα το μισθό έμεινα κάγκελο σίγουρα λάθος λέω και ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Anyway την Πρωτοχρονιά που θα πάω στους γονείς θα τους δώσω κι άλλα χρήματα. Θα ήθελα να τους πάρω δώρα αλλά δεν το έχω και πολύ με αυτά οπότε θα δώσω αλλά 500 ευρώ, έτσι κι αλλιώς έχουν και οικονομικά προβλήματα οπότε πιστεύω θα το προτιμούσαν. Έχουμε και λεμε 100 για την αδερφή μου, 100 για την μητέρα μου και 100 για τον πατέρα μου. Όπως έδινε και ο πατέρας μου χαρτζιλίκι το ίδιο θα κάνω κι εγώ :) Συν 200 ευρώ ακόμα για να πάρουν μία τηλεόραση, έχουμε μία μικρή παλιά. Θέλω να δω την μητέρα μου χαρούμενη. Έχει κάποιο πρόβλημα υγείας γενικά έχει περάσει πολύ δύσκολα και ξέρω ότι μία καινούρια τηλεόραση θα την κάνει χαρούμενη σαν το μικρό παιδί. Οκ θα μου πείτε επιφανειακό αλλά για τους γονείς μου καθόλου, έρχονται κουρασμένοι από τα ζώα και η τηλεόραση είναι η συντροφιά τους, να παρακολουθούν ταινίες σειρές, να γελάνε, αυτό Θέλω, να γελάνε και να ξεχνάνε οτιδήποτε άσχημο. Νομίζω τελικά προτιμώ να ξοδεύω χρήματα για τους άλλους παρα για τον ευατό μου. Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε.
7
 
 
 
 
σχόλια
Συγκινήθηκα,αλήθεια σου λέω. Μπράβο σου! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσεις σε αυτή τη δουλειά και να ανταμοιβονται πάντα οι κόποι σου. Μεγάλο μπράβο και στους γονείς σου που έχουν ενα τέτοιο καλό παιδί.
Αφού μπορείς, πολύ καλά κάνεις.Ωστόσο, να αποταμίευσεις κάτι στην άκρη και για εσένα... Η ζωή δυστυχώς είναι ύπουλη και δεν ξέρεις αν θα έχεις πάντα τη δουλειά αυτή. Το ευχομαι φυσικά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ