ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2021 | 05:46

Για ένα τριαντάφυλλο

Πώς να της δώσω ένα τριαντάφυλλο μη γνωρίζοντας άλλον τόπο συνάντησης εκτός από τον εργασιακό της χώρο, όπου πηγαίνω τακτικά για συναλλαγές και τη συναντώ μόνο εκεί;
10
 
 
 
 
σχόλια

Επειδή σου αρέσουν εσένα τα τριαντάφυλλα...,σημαίνει οτι τα προσφέρεις με τόση ευκολία?? Αυτές οι κινήσεις ανήκουν σε μια αλλη εποχή.
Εφόσον εισαι δίμετρος,ομορφος,κτλ κτλ ...υποθετικά μιλάω..ζητησέ της ραντεβού :)

Μην δώσεις τριαντάφυλλο στον εργασιακό χώρο και ιδιαίτερα αν δεν παίζει και τίποτα μεταξύ σας. Θα την φέρεις σε παρά πολύ δύσκολη θέση. Καλύτερα να της ζητήσεις να πάτε για κανένα καφέ και αν δεν θέλει τότε άστο.

Μην της δώσεις τριαντάφυλλο στον χώρο δουλειάς της γιατί θα την φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση και μετά δεν θα θέλει να σε ξαναδεί. Άσε που αυτά με τα τριαντάφυλλα είναι και λίγο ξενέρωτα απο άλλη εποχή. Βρες κάτι άλλο πιο διακριτικό.

Όταν θα πας ξανά για συναλλαγή να της χαρίσεις ένα όμορφο τριαντάφυλλο και μια σοκολάτα. Αν ενδιαφέρεται για σένα, θα ανταποκριθεί καταλλήλως. Αν πάλι δε σε θέλει ή έχει σχέση, θα φύγεις κύριος. Δεν είναι κακό να προσφέρεις ένα τριαντάφυλλο δείχνοντας το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό σου σε μια γυναίκα. Το πολύ πολύ να ζηλέψουν οι άλλες γύρω της. Δε θα την εκθέσεις, ούτε θα την προσβάλλεις με την κίνησή σου. Έλα να ξυπνάμε και να παίρνουμε πρωτοβουλίες!!!

ΤΩΡΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ