Μπορεί η Μέριλ Στριπ να έχασε τελικά χτες το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου από την Φράνσις ΜακΝτόρμαντ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σήμερα δεν έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.

 

Η διάσημη ηθοποιός, που μετρά συνολικά 21 υποψηφιότητες και τρεις νίκες, το 2015 πήγε στα Screen Actor's Guild Awards όπου και είχε επιδείξει υπέρμετρο ενθουσιασμό απέναντι στην Ντέμπι Ρέινολντς, φωνάζοντας και επευφημώντας. 

 

Η τότε αντίδρασή της είχε γίνει meme και φέτος, στην χθεσινή τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ η Μέριλ Στρίπ το έκανε μόνη της και κατά λάθος update. 

 

 

 

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική ομοιότητα που παρατήρησαν οι θαυμαστές της, αφού βλέποντας τα ρούχα της και τα μαλλιά πολλοί διαπίστωσαν ότι μοιάζει εντυπωσιακά με την νεράιδα- γιαγιά της ταινίας «Shrek». 

 


Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!
Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι, Wonder, Η Μορφή του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman