Γιούλια Λέζνιεβα & Μουσικοί της Καμεράτας

Γιούλια Λέζνιεβα & Μουσικοί της Καμεράτας Facebook Twitter
0

Η κολορατούρα σοπράνο –και μετζοσοπράνο– Γιούλια Λέζνιεβα (Julia Lezhneva) με φωνή πρωτοφανούς ομορφιάς, ευλυγισίας, ακρίβειας, φυσικότητας και μουσικότητας θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καλεσμένη του Γιώργου Πέτρου και των Μουσικών της Καμεράτας.

Η μόλις 28 ετών ρωσίδα τραγουδίστρια, γεννημένη στη μακρινή νήσο Σαχαλίνη του Ειρηνικού, εκτοξεύθηκε στο διεθνές στερέωμα στα 20 χρόνια της, όταν η Ντέιμ Κίρι τε Κανάουα την έχρισε προστατευόμενή της.

Με ρεπερτόριο από μπαρόκ έως Μότσαρτ και Ροσσίνι, εντυπωσιακή δισκογραφία και αναρίθμητα βραβεία, συνεργασίες με μαέστρους όπως οι Μαρκ Μινκοφσκί, Αντόνιο Παπάνο και Σερ Ρότζερ Νόρρινγκτον, και έχοντας κατακτήσει τις μεγαλύτερες οπερατικές και συναυλιακές σκηνές της Ευρώπης, η Λέζνιεβα έρχεται για μία και μοναδική βραδιά στο Μέγαρο!

Μουσική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ένα ντοκιμαντέρ για τη μυθιστορηματική ζωή του ρεμπέτη Γιώργου Κατσαρού

Ντοκιμαντέρ / Γιώργος Κατσαρός: Ένας ρεμπέτης, φαινόμενο μνήμης και αντοχής

Το ντοκιμαντέρ «Στην Αμερική σαν πήγα» των Αργύρη Θέου και Άγγελου Κοβότσου αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία του Έλληνα μουσικού και παράλληλα την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού και συνολικά των Ελλήνων μεταναστών και της ομογένειας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΠΕΞ Akylas

Οι Αθηναίοι / Akylas: «Τραγουδώ για τα άτομα που δεν χωράνε σε νόρμες»

Ο νεαρός μουσικός από τις Σέρρες πέρασε πολλές απογοητεύσεις μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Από τις κουζίνες, την πίστα του κρουαζιερόπλοιου και τη μουσική στον δρόμο μέχρι την Αυστρία και τώρα στη Eurovision, η πορεία ήταν μεγάλη και δύσκολη. Ο Akylas αφηγείται τη ζωή του στη LiFO.
M. HULOT