Με τεστ για τον κορωνοϊό και μάσκες ξεκίνησαν οι πρόβες για «Το Τρίτο Στεφάνι», η θεατρική μεταφορά του οποίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. 

 

«Κάποτε οι πρόβες ξεκινούσαν με την ανάγνωση του έργου. Στο Τρίτο Στεφάνι ξεκίνησαν με μάσκες και μοριακό τεστ στο σύνολο των συντελεστών. Ο δρόμος είναι ένας: κάνουμε θέατρο, υπό κάθε συνθήκη. Προστατευόμαστε, προστατεύουμε και προχωράμε», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. 

 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης, όπως και η Μαρία Καβογιάννη, ήταν από τους πρώτους που έκαναν το τεστ και ακολούθησε όλη η υπόλοιπη ομάδα, περίπου 40 άτομα. 

 

 

«Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την αβεβαιότητα της τελευταίας περιόδου, οι Θεατρικές Σκηνές προετοιμάζονται πυρετωδώς και έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, με βασικό γνώμονα την προστασία του κοινού και του προσωπικού, κάνουν το μεγάλο βήμα και παρουσιάζουν την μεγαλύτερη παραγωγή της χρονιάς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

 

«Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας. Στη νέα μεταφορά του εμβληματικού έργου «ένας εικοσαμελής θίασος ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής».