14 βάτραχοι σε μοναδικές πόζες

Facebook Twitter
1

Επιμέλεια:Βαγγέλης Μακρής

 

Με αφορμή την viral φωτογραφία του Penkdix Paime για το Nathional Geographic όπου ένας βάτραχος στην Ινδονησία χρησιμοποιούσε επι τριάντα λεπτά το φύλλο για ομπρέλα,  το mymodernmet κάνει μια επιλογή απο τις καλύτερες φωτογραφίες βατράχων. 4800 είδη βατράχων έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα.

Τα συγκεκριμένα αμφίβια (Η λέξη προέρχεται ετυμολογικά από τις λέξεις αμφί και βίος που σημαίνει διπλή ζωή ή διπλή επιβίωση, γιατί τα αμφίβια μπορούν να ζήσουν σε δύο διαφορετικά περιβάλλοντα, ενώ τα περισσότερα ζώα υστερούν να το κάνουν) φαίνεται να είναι εξυπνότερα απο όσο πιστεύουμε:

 

1.


 

 

2.


 

 3.


 

 4.


 

 5.


 

 

 6.


 

 7.


 

 8.


 

 9.


 

 10.


 

 11.


 

 12.


 

13.


 

14.


 

 

Φωτογραφία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κόσμος μας μέσα απο τα βραβεία του World Press Photo 2024

Φωτογραφία / Ο κόσμος μας μέσα από 28 βραβευμένες φωτογραφίες του World Press Photo 2024

Αντιπροσωπεύοντας τις πιο προβεβλημένες αλλά και παραγνωρισμένες ιστορίες, τα βραβευμένα έργα στρέφουν το βλέμμα σε μερικά από τα πιο σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα.
THE LIFO TEAM
Μπερτ Χάρντι: Μια έκθεση για έναν σπουδαίο λησμονημένο φωτορεπόρτερ

Φωτογραφία / Μπερτ Χάρντι: Μια έκθεση για έναν σπουδαίο, λησμονημένο φωτορεπόρτερ

Χάρη στην αυτοπεποίθηση και το θάρρος του, δημιούργησε κάποιες από τις πιο εμβληματικές εικόνες πολέμου του 20ού αιώνα αλλά και σουρεαλιστικές, πνευματώδεις φωτογραφίες δρόμου. Είναι περισσότερο γνωστός για τη ζεστή και ανθρώπινη αποτύπωση της καθημερινής Βρετανίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πηνελόπη Γερασίμου

Οι Αθηναίοι / Πηνελόπη Γερασίμου: «Βαρεθήκαμε στα υπόγεια, η διασκέδαση πρέπει να στραφεί προς το φως»

Η μουσική είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη δουλειά της, τα τελευταία χρόνια καταγράφει με τον φακό της μερικά από τα πιο σημαντικά events της Aθήνας. Η φωτογράφος που γνωρίζει καλά πώς κινείται η νύχτα της πόλης ξέρει πως πια παίζουν και πάρτι στα οποία δεν «χωράει», γιατί εκείνοι που τα διοργανώνουν δεν θέλουν να τα μάθει.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

1 σχόλια
η πιο εγωιστική σκέψη του ανθρώπου είναι ότι τα ζώα δεν διαθέτουν εξυπνάδα και λογική, όπως πχ το πώς να προστατευτούν από τη βροχή και ότι αυτές οι δύο ιδιότητες αναπτύχθηκαν ξαφνικά μόνο στο ανθρώπινο είδος...ο πλανήτης θα ήταν ένα υπέροχο μέρος χωρίς το συγκεκριμένο είδος βέβαια...