Οι Queen τραγουδούν "You are the Champions" για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές

Οι Queen τραγουδούν "You are the Champions" για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές Facebook Twitter
EPA
0

Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα κομμάτια τους, το "We are the Champions" ερμήνευσαν ξανά, με μία μικρή παραλλαγή, οι Queen μαζί τον Adam Lambert. 

Το κομμάτι, που πλέον έχει τον τίτλο "You are the Champions" αφιερώνεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που αγωνίζεται κατά του κορωνοϊού. «Σε όλους τους πολεμιστές της πρώτης γραμμής που μάχονται κατά του κορωνοϊού σε όλον τον κόσμο», αναφέρεται σε μήνυμα πριν την έναρξη του βίντεο.

Σε τρία διαφορετικά παράθυρα, εμφανίζονται ο Brian May, κιθαρίστας του συγκροτήματος, ο τραγουδιστής Adam Lambert και τον ντράμερ Roger Taylor να εκτελούν το διάσημο κομμάτι από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Παράλληλα προβάλλεται μία σειρά από πλάνα, με το προσωπικό των νοσοκομείων, που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Τα έσοδα από το κομμάτι θα διατεθούν στο ταμείο του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό. Οι Queen και ο Lambert σχεδίαζαν να περιοδεύσουν στην Ευρώπη, ωστόσο η πανδημία τους ανάγκασε να ακυρώσουν τις συναυλίες. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε ενώ οι τρεις μουσικοί βρίσκονται αποκλεισμένοι σε τρεις διαφορετικές πόλεις.

 

  

Το συγκρότημα σκοπεύει να συγκεντρώσει 7,5 εκατομμύρια σε δύο μήνες. Το κομμάτι βρίσκεται μόλις μία ημέρα online και ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί κατά το ήμισυ.  

Με πληροφορίες από CNN

Culture
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.
Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Culture / Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, που πρόλαβε να πραγματοποιήσει δύο μόνο παραστάσεις στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής Θεάτρου», έρχεται σε on demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ