Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μερικούς μήνες, ο Rami Malek, ο σταρ του «Mr. Robot» θα υποδυθεί τον μουσικό – θρύλο Freddie Mercury στην ταινία «Bohemian Rhapsody», την οποία σκηνοθετεί ο Bryan Singer.


Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή του Anthony McCarten (The Theory of Everything) και έχει ήδη πάρει την έγκριση των αρχικών μελών των Queen, Brian May και Roger Taylor.


Η ταίνια θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2018 και θα ακολουθεί τη ζωή του θρυλικού μουσικού από τη στιγμή που ένωσε τις δυνάμεις του με τους May και Taylor μέχρι την ιστορική συναυλία στο Live Aid το 1985.


Πριν από μερικές ώρες, το Entertainment Weekly δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του 36χρονου ηθοποιού ως Mercury και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή.

 

 


«Όταν έχεις τη δυνατότητα ν' ανοίγεις τα μάτια σου και να βλέπεις ένα διαφορετικό πρόσωπο να σε κοιτάζει μέσα από τον καθρέφτη, είναι μια στιγμή μεγάλης επιβεβαίωσης» δήλωσε ο Malek στο ΕW, αναφερόμενος στη μεταμόρφωσή του.


Φυσικά, η μεγαλύτερη πρόκληση του Malek δεν είναι η ομοιότητα του με τον frontman των Queen αλλά η φωνή του. Και επειδή δεν είναι και τόσο εύκολο να μιμηθεί κανείς τον Mercury, οι παραγωγοί της ταινίας θα χρησιμοποιήσουν μία μίξη μεταξύ της πραγματικής φωνής του μουσικού θρύλου και ενός μιμητή.