Μια μικρή γεύση από το 'honeymoon' της Lana Del Rey

Μια μικρή γεύση από το 'honeymoon' της Lana Del Rey Facebook Twitter
0

Αφού βομβάρδισε ένα ελικόπτερο στο εξοχικό της σπίτι, η Lana Del Rey επιστρέφει με ένα νέο τρίλεπτο βίντεο που δίνει μια μικρή γεύση για το επερχόμενο της άλμπουμ που έχει τίτλο 'Honeymoon'. Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 10 μέρες.

Το βίντεο έχει ονειρική, θολή και καμένη αισθητική όπως συνηθίζει τελευταία και σε αυτό βλέπουμε την Lana με γυαλιά ηλίου σε ένα αμάξι να την φωτογραφίζουν και να διαβάζει ένα χάρτη, ή να πίνει ένα ροζ χυμό και να χορεύει σε αργή κίνηση σε ένα κύκλο από κορίτσια που μοιάζει να έχει βγει από το 'Virgin Suicides' της Sofia Coppola και κάτι τύπισσες να κολυμπάνε στο βυθό και να την αγγίζουν.


Επίσης μπορούμε να ακούσουμε για πρώτη φορά κομμάτια όπως τα "Terence Loves You", "Music to Watch Boys To" και το "Freak", και η Lana από ότι φαίνεται βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα – συνεχίζει βέβαια να κλαίει και να τραγουδάει για την Καλιφόρνια όπου βρεθεί και σταθεί. Και για το τέλος δεν γίνεται να μην κλείνει με το "High By the Beach".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λανγκ Λανγκ, η ιστορία του σούπερ σταρ του πιάνου που έρχεται στο Ηρώδειο

Μουσική / Λανγκ Λανγκ: Η ιστορία του σούπερ σταρ του πιάνου που έρχεται στο Ηρώδειο

Ένας από τους πιο καταξιωμένους και αμφιλεγόμενους μουσικούς της σύγχρονης εποχής, που το κοινό τον λατρεύει και οι μουσικοκριτικοί τον θεωρούν «την J.Lo της κλασικής μουσικής».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Pop Festival ’73: η ιστορία πίσω από ένα θρυλικό δίσκο του ελληνικού ροκ, που αποτύπωσε ένα διαγωνισμό νεανικών συγκροτημάτων

Μουσική / Pop Festival ’73: Η ιστορία πίσω από έναν θρυλικό δίσκο του ελληνικού ροκ

Σαν σήμερα, πριν από 50 χρόνια, σ' έναν διαγωνισμό νεανικών συγκροτημάτων, που αποτυπώθηκε στον δίσκο, συμμετείχαν άγνωστοι τότε μουσικοί, μερικοί από τους οποίους θα γίνονταν πασίγνωστοι αργότερα.
ΦΩΝΤΑΣ ΤΡΟΥΣΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ