Στις 10 Μαρτίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του «Last Dance», του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021.

 

«Είναι χορευτικό, είναι ποπ, έχει vibes από την Dua Lipa, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ», δήλωσε στην ΕΡΤ η Στεφανία Λυμπερακάκη. «Ετοιμαστείτε για κάτι πολύ δυνατό για την Ελλάδα», συμπλήρωσε η 18χρονη.

 

Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι που έχουν δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade και η Sharon Vaughn. «Θα δείτε τη Στεφανία ως μια δυναμική γυναίκα να κάνει πολλά πράγματα, τα περισσότερα από τα οποία δεν μπορείτε να τα φανταστείτε», δήλωσε ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ, Κώστας Καρύδας.

 

 

 

Στις αρχές του μήνα ανακοινώθηκε ότι η 65η Eurovision θα γίνει σε «περιορισμένη μορφή», λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 

Οι ερμηνείες κάποιων τραγουδιών θα πραγματοποιηθούν στο Ρότερνταμ στις 18, 20 και 22 Μαΐου, με τήρηση των μέτρων για τις αποστάσεις, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, χωρίς να διευκρινίσουν εάν θα επιτρέπονται θεατές. Μάλιστα, κάποιες συμμετέχουσες χώρες ίσως υποβάλουν μαγνητοσκοπημένη τη συμμετοχή τους.

 

«Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision σίγουρα θα επιστρέψει αυτό τον Μάιο, παρά την πανδημία αλλά, στις συνθήκες που επικρατούν, είναι δυστυχώς αδύνατον να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει», δήλωσε στις αρχές Φεβρουαρίου ο Μάρτιν Έστερνταλ, εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού.