Το καστ της πρώτης ταινίας Jurassic Park, που το 1993 είχε σπάσει τα ταμεία στους κινηματογράφους, επιστρέφει για να συναντηθεί ακόμα μία φορά με (ψηφιακούς) δεινοσαύρους στη μεγάλη οθόνη. 

 

Ο Sam Neill, η Laura Dern και ο Jeff Goldblum θα υποδυθούν ξανά τους ήρωες που γνωρίσαμε πριν 26 χρόνια, στην επόμενη ταινία του πετυχημένου franchise, Jurassic World 3. Οι τρεις ηθοποιοί επιβεβαιώσαν τη συμμετοχή τους, με την Dern να δηλώνει κατενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί και πάλι με τους φίλους της. 

 

 

Οι παλιοί ήρωες θα μοιραστούν τη δημοσιότητα με τα αστέρια των μεταγενέστερων ταινιών, όπως ο Chris Pratt και η Bryce Dallas Howard, των φιλμ Jurassic World (2015) και Jurassic World: Fallen Kingdom (2018). Ο Goldblum θα ενσαρκώσει τον θρυλικό πλέον καθηγητή Dr. Ian Malcolm, όπως είχε κάνει και το 1997 στο The Lost World: Jurassic Park.

 

Ο Neil και η Dern είχαν υποδυθεί τον Dr Alan Grant και την Dr Ellie Sattler και στο Jurassic Park III του 2001. Το αρχικό φιλμ Jurassic Park βασίστηκε σε μία προσαρμογή του μυθιστορήματος του Michael Crichton και κέρδισε συνολικά τρία Όσκαρ. 

 

Jurassic Park: Το καστ της πρώτης ταινίας επιστρέφει στο Jurassic World 3

 

Στην πρώτη ταινία, οι ήρωες μεταφέρονταν στο φανταστικό νησί Isla Nublar στην Κόστα Ρίκα, όπου ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Τζον Χάμοντ και μια ομάδα γενετιστών της εταιρείας του, είχαν δημιουργήσει ένα πάρκο ψυχαγωγίας με κλωνοποιημένους δεινόσαυρους, χάρη στο αίμα ενός δεινοσαύρου που βρέθηκε μέσα σε ένα προϊστορικό κουνούπι μέσα σε κεχριμπάρι. 

 

Από εκείνη την πρώτη ταινία όμως, πολλά έχουν μεσολαβήσει στην πλοκή, και μένει να δούμε πως οι παλιοί ήρωες θα εισαχθούν στην εξέλιξη της ιστορίας. 

 

Εδώ μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της πρώτης ταινίας που άφησε εποχή.