Ο Dick Van Dyke, γνωστός μεταξύ άλλων από τον ρόλο του Bert στην ταινία «Mary Poppins» του 1964, αποκάλυψε πως θα παίξει και στο sequel, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2018.

 

O 91χρονος σήμερα ηθοποιός, που στην πρώτη ταινία έπαιξε και τον καπνοδοχοκαθαριστή αλλά και τον ηλικιωμένο τραπεζίτη Mr. Dawes, είπε πως θα εμφανιστεί και στην νέα ταινία «Mary Poppins Returns», όπου θα κάνει τον γιο του Mr. Dawes. Ερωτηθείς σχετικά με τον επικείμενο ρόλο του, αρκέστηκε στο να πει πως θα είναι «ένα νούμερο με λίγο χορό και λίγο τραγούδι» και είπε πως την άνοιξη θα πάει στο Λονδίνο για τα γυρίσματα. 

 

Η νέα ταινία θα δείχνει τη ζωή των δύο μικρών κάποτε παιδιών, Jane και Michael Banks, 20 χρόνια μετά, που είναι πλέον ενήλικες. Έχοντας να διαχειριστούν μια τραγική απώλεια, τα δύο αδέρφια μαζί με τα τρία παιδιά του Michael θα δεχθούν ξανά την επίσκεψη της μίας και μοναδικής Mary Poppins, που έχει στόχο να ξαναφέρει τη μαγεία στη ζωή τους. 

 

Για τον ρόλο της Mary Poppins επιλέχθηκε η Emily Blunt, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα είναι επίσης οι Meryl Streep, Colin Firth, Angela Lansbury και Lin-Manuel Miranda. 

 

* Με πληροφορίες από Hollywood Reporter