Οι οπαδοί της Αριάνα Γκράντε, που ήθελαν μία νέα δισκογραφική δουλειά από τη διάσημη τραγουδίστρια μέσα στο 2020, μάλλον θα δουν την ευχή τους να γίνεται πραγματικότητα. 

 

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, με μία σύντομη ανάρτηση στο Twitter η Γκράντε προϊδέασε για την κυκλοφορία του έκτου της άλμπουμ μέσα στον Οκτώβριο.

 


Δεν έδωσε ωστόσο περισσότερες πληροφορίες έως χθες όπου και μοιράστηκε, με τους πάνω από 200 εκατ. followers της στο Instagram, ένα «μυστηριώδες» βίντεο. Στο βίντεο εμφανίζεται η ίδια να πληκτρολογεί τη λέξη «Positions».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις


Πέρα όμως από την ανάρτηση στο Instagram και στην επίσημη ιστοσελίδα της, δύο ακόμα «στοιχεία» προμηνύουν νέα δισκογραφική δουλειά. Δύο ρολόγια, που μετρούν αντίστροφα, εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα μαζί με τη λέξη «Positions». Ο χρόνος για το πρώτο ρολόι εκπνέει στις 23 Οκτωβρίου και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά. 

 

Σύμφωνα με όσα εικάζουν οι οπαδοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο σινγκλ από το νέο της δίσκο θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου και το «Positions» στις 30 Οκτωβρίου. 

 

 

 

Με πληροφορίες από CNN