Στη δημοσιότητα έδωσε η Lady Gaga το νέο της σινγκλ, με τίτλο "Rain on Me", στο οποίο συμμετέχει η Αριάνα Γκράντε

 

Σε συνέντευξή της, η Lady Gaga, ανέφερε ότι με την Αριάνα Γκράντε «συνδέθηκαν αμέσως σε ένα συναισθηματικό επίπεδο» κατά τη δημιουργία του κομματιού και πως η ίδια χόρευε ενώ η Γκράντε τραγουδούσε τους στίχους. 

 

Το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο καλλιτέχνιδες επιβεβαιώθηκε και από σχετικές αναρτήσεις στο Twitter. Η Lady Gaga ευχαρίστησε την Αριάνα Γκράντε που της θύμισε ότι είναι δυνατή, ενώ η Γκράντε ανέφερε ότι συνάντησε μία γυναίκα που γνώρισε τον πόνο όπως τον γνώρισε και εκείνη. 

 

 

 

 

Η Lady Gaga ανακοίνωσε τον νέο της δίσκο με τίτλο "Chromatica" στις 02 Μαρτίου, μετά την κυκλοφορία του σινγκλ "Stupid Love". Πέρα από την Γκράντε στον δίσκο συμμετέχει ο Έλτον Τζον και οι BLACKPINK. 

 

Το Chromatica θα κυκλοφορούσε στις 02 Μαρτίου κάτι που αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ως νέα ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 29η Μαΐου. 

 

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της πανδημίας η Lady Gaga διοργάνωσε το "One World: Together at Home", ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με συμμετοχές καλλιτεχνών από το σπίτι που αποσκοπούσε στη συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

 

 

 

Με πληροφορίες από Pitchfork