Κάθε χρόνο, από τα τέλη Νοεμβρίου, οι κινηματογράφοι (και πλέον και οι ψηφιακές πλατφόρμες) είθισται να φοράνε τα γιορτινά τους και να υποδέχονται το είδος της mainstream ρομαντικής κομεντί, με το λαμπερό καστ και τη feelgood ατμόσφαιρα.

 

Φέτος μπορεί η πανδημία, το lockdown και οι κλειστές αίθουσες να μην προλειαίνουν το έδαφος για τη θαλπωρή άλλων εποχών, όμως οι τηλεοπτικοί streaming κολοσσοί δεν θα μπορούσαν να αφήσουν την παράδοση να ξεχαστεί.

 

Το twist βέβαια που κάνει το «Happiest Season» του Hulu ενδιαφέρον είναι ότι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, που υποδύονται η Κρίστεν Στιούαρτ και η Μακένζι Ντέιβις, είναι ομόφυλο, εκ των οποίων ο χαρακτήρας της Στιούαρτ είναι out, ενώ της Ντέιβις όχι, πράγμα που περιπλέκει, όπως είναι αναμενόμενο, τη γιορτινή οικογενειακή μάζωξη. Όχι και τόσο συνηθισμένο σενάριο για το είδος της εμπορικής ρομαντικής κομεντί.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κλέα Ντιβάλ και το καστ συμπληρώνουν οι Βίκτορ Γκέρβερ, Μέρι Στίνμπεργκεν, Αλιστον Μπρι, Ομπρι Πλάζα, Νταν Λέβι, Τζέικ ΜακΝτόρμαν και Μέρι Χόλαντ. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 25 Νοεμβρίου και σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ.