Το Εθνικό Θέατρο, με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστή την αναβολή της αναμετάδοσης της παράστασης «Ο Γυάλινος Κόσμος», μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε συντελεστή. 

 

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε ότι λόγω ανίχνευσης κρούσματος κορωνοϊού σε συντελεστή της παράστασης «Ο Γυάλινος Κόσμος» και βάσει των πρωτοκόλλων που πρέπει να ακολουθηθούν για προληπτικούς λόγους, η προγραμματισμένη απευθείας αναμετάδοση του Σαββάτου 30/1, δεν θα πραγματοποιηθεί.


«H παράσταση Ο Γυάλινος Κόσμος θα παρουσιαστεί εκ νέου σε άλλη ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε, ώστε να  την παρακολουθήσουν όσοι θεατές δεν κατάφεραν να συνδεθούν, αλλά και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν το περασμένο Σάββατο, 23 Ιανουαρίου», αναφέρει το Εθνικό Θέατρο. 


«Από το αρχικό κύμα της πανδημίας στη χώρα μας, το Εθνικό Θέατρο, τηρεί με απόλυτη σχολαστικότητα όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, όπως αυτά ορίζονται και επικαιροποιούνται από τους αρμόδιους φορείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση που καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι προτεραιότητα μας η ασφάλεια όλων.