Στη στήλη της στα ΝΕα σήμερα η Έλενα Ακρίτα ξεκινά με μία δήλωση της Λυδίας Κονιόρδου(που είναι μέλος στο Δ.Σ της ΕΡΤ):

«Μακάρι να µπορέσω κι εγώ να προσφέρω στο θέµα της Eurovision! Ωστόσο, ο χρόνος είναι πιεστικός και δεν νοµίζω να µας επιτρέψει, φέτος τουλάχιστον, να προσφέρουµε κάτι. Ευχαρίστως να πω τη γνώµη µου, αν µου ζητηθεί, αλλά δεν πιστεύω ότι, όπως έχουν τώρα τα πράγµατα, θα µπορέσω να ασχοληθώ µε το ζήτηµα. Μακάρι να συµβάλουµε κι εµείς σ' αυτήν την προσπάθεια του χρόνου!».

Η αρθρογράφος, με αφορμή τη δήλωση αυτή γράφει μεταξύ άλλων : "...εµάς που σας είχαµε κορόνα στο κεφάλι µας. Εµάς που σας παίρναµε το κατόπι από Επίδαυρο σε Ηρώδειο κι από Λυκαβηττό σε Μέγαρο. Εµάς που - όταν ανακοινώθηκε η συµµετοχή σας στο Δ.Σ. της κρατικής, είπαµε πως - όσο να πεις - ένα αεράκι θα φυσήξει, µια φρεσκάδα θα ποτίσει τον µουχλιασµένο µανδύα του κοιµισµένου γίγαντα"!

Στη συνέχεια η Έλενα Ακρίτα αναρωτιέται: "και µιλάτε για «συµβολή», «προσφορά», «προσπάθεια»;

..."Προσπάθεια και συµβολή σε τι, καλή µου γυναίκα; Να κάνεις το «τίποτα» «κάτι»; Κυρία Κονιόρδου µου, όσα ριαλιτόπαιδα και να διαγωνιστούν, όσα φτερά και πούπουλα να ραφτούν, το «τίποτα» θα παραµείνει «τίποτα»! Και εσείς ΕΙΔΙΚΑ αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζετε, από την πλούσια θεατρική σας θητεία"!

Ολόκληρο το άρθρο εδώ