Nuance: η χορογραφία της έλξης και της απώθησης

Nuance: η χορογραφία της έλξης και της απώθησης Facebook Twitter
0

 

0 Γάλλος animator και σκηνοθέτης Marc-Antoine Locatelli έβαλε τον Lucas Boirat να χορέψει σε μια σκοτεινή σκηνή.

 

Το Nuance είναι η οπτικοποίηση της έλξης και απώθησης ανάμεσα σε μια ανθρώπινη φιγούρα και μια σχηματισμένη ενέργεια.

Ένας χορευτής σε μια μονομαχία με μια λάμψη που θέλει να επιβληθεί.

Αρχίζει με τον Boirat να εισέρχεται νωχελικά κι αδιάφορα σε μια αμυδρά φωτισμένη σκηνή.

Με μια γρήγορη κίνηση του χεριού του φέρνει στο προσκήνιο μια μπάλα φωτός.

Η μουσική των edIT δυναμώνει, το φως παίρνει ζωή και γίνεται η κινητήρια δύναμη στον χορό του Boirat.

Το αποτέλεσμα, μαγικό.

Design
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Babel»: Το νέο αριστουργηματικό graphic novel του Soloúp

Προδημοσίευση / «Babel»: Το νέο graphic novel του Soloúp

Μια συναρπαστική εικονογραφημένη ιστορία που συνδέει με χιούμορ και συγκίνηση τις αφηγήσεις του παππού του και της παρέας του με τα βιώματα των ανθρακωρύχων κάθε εθνικότητας, γλώσσας και θρησκείας στις στοές του Βελγίου.
M. HULOT
Η σύγχρονη τέχνη πιάνει στα χέρια της τα κλασικά έπιπλα «Συρίγος»

Design / Η σύγχρονη τέχνη πιάνει στα χέρια της τα κλασικά έπιπλα «Συρίγος»

Είκοσι δύο δημιουργοί από τον χώρο του design και των τεχνών εμπνέονται από οκτώ αρχειακά κομμάτια της διάσημης επιπλοποιίας, αναδιατυπώνοντας την έννοια του κλασικού επίπλου στην εποχή μας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
H παλιά Εθνική Βιβλιοθήκη ανοίγει ξανά τις πύλες της

Αποκλειστικές φωτογραφίες / Η παλιά Εθνική Βιβλιοθήκη ανοίγει ξανά τις πόρτες της

Η LiFO μπήκε στο ιστορικό Βαλλιάνειο Μέγαρο το οποίο, μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης, θα υποδεχθεί ξανά το κοινό στις αρχές του 2026.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ένα σπίτι που λέει «ευχαριστώ»

Design / Ένα σπίτι που δίνει χαρά στον πεσιμιστή καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου

Στο διαμέρισμα του Νίκου Τσιαπάρα στη Θεσσαλονίκη συνυπάρχουν το αρ νουβό, το αρ ντεκό, η ποπ αρτ και το τρας με τους πίνακες του ιδιοκτήτη και τα πορτρέτα των τέως βασιλιάδων, έτσι, για το κιτς του πράγματος.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ