Το δημιουργικό δίδυμο Jacob Witzling και Sara Underwood παρουσίασε πρόσφατα τη νέα του δουλειά, δηλαδή τις ξύλινες καμπίνες σε σχήμα διαμαντιού, στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Cabinland». 

 

Ειδικότερα, το πρότζεκτ περιλαμβάνει μια σειρά από καμπίνες που είναι καλυμμένες από βρύα στη μέση ενός δάσους. Μέχρι τώρα, οι δύο σχεδιαστές είχαν ασχοληθεί κυρίως με την κατασκευή πιο μικρών αλλά και πιο ιδιαίτερων ξύλινων σπιτιών, όπως αυτό στην καρότσα ενός φορτηγού κι ένα οκτάγωνο, παραμυθένιο κτίριο. 

 

Συνολικά, αυτό το πρότζεκτ περιλαμβάνει την καμπίνα σε σχήμα διαμαντιού, μια ιδιαίτερη μπανιέρα που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο, δηλαδή μέσα στο δάσος, και μια σειρά από βίντεο, τα οποία αποκαλύπτουν όλη τη διαδικασία που ακολούθησε η ομάδα των αρχιτεκτόνων. 

 

H ομάδα που έχει αναλάβει το ντιζάιν του συγκεκριμένου πρότζεκτ αποθηκεύει όλα τα πράγματα και τα ρούχα της σε μια γειτονική καμπίνα-ντουλάπα.

 

Μάλιστα, η εντυπωσιακή καμπίνα έχει δύο επίπεδα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από ξύλινες δοκούς και μια πυκνή «επίστρωση» από βρύα, ενώ για να φτάσει κανείς στο πάνω επίπεδο χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τη σκάλα που υπάρχει στο εσωτερικό. 

 

Τέλος, η ομάδα που έχει αναλάβει το ντιζάιν του συγκεκριμένου πρότζεκτ αποθηκεύει όλα τα πράγματα και τα ρούχα της σε μια γειτονική καμπίνα-ντουλάπα. 

 

 

Μια ξύλινη καμπίνα σε σχήμα διαμαντιού καλυμμένη από βρύα στη μέση του δάσους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από design boom